будинок без світла, дерев"яний, тре ремонтувати дах (думаю середину теж), участок не приватизований
от мені цікаво, на що надіється продаван? це така психологія, продавати до "переможного кінця": ні мені, то й нікому? ця хата скоріше розвалиться, чим продасться за 3куе.
або ще один СРОЧНО 11КУЕ, дерев"яний дім в іпенях дальніх іпенів
і ще один, 250 000 грн., ще іпанутіші іпеня, дерев"яний обкладений цеглою, потребує ремонту (там стіна одна вже наполовину відпала, диф. фото):
я так розумію, продають в ціну 2008 року, вони що там з криївки 8 років не вилазили?
там будинки із мінусовою вартістю, тобто в них тре більше вкласти, чим можна отримати
Это Вы с момента покупки своих ипеней ещё до сих пор не перенастроили поисковой фильтр? Или контентная реклама Вам теперь предлагает самые ужасные варианты?
Это Вы с момента покупки своих ипеней ещё до сих пор не перенастроили поисковой фильтр? Или контентная реклама Вам теперь предлагает самые ужасные варианты?
я собі шукаю будинок в 100 км від Києва, недалеко до електрички. таке враження, що люди готові терпіти, що їх нерухомість перетвориться в труху, замість того щоб продати в ту ціну, скільки готові віддати, а за ті будинки, я би віддав 1000..2000 у.е., за умови, що земля приватизована, і будинки в більш-менш нормальному стані, а не напіврозвалини. Просто ще раз переконуюсь, що тут щось не то із продаванами, навіть не знаю, чим їх лікувати, навіть криза не помогає. Думаю, з хрущами така ж аналогія, будуть дивитися, як вони перетворяться в пил, але ціну 14,4куе за 3к учотка Первий не побачить