ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Улыбнуло.Коллега, это наш уважаемый Орест так назвал главную тему "в контексте".
Всім привіт. Звучало воно в оригіналі як ТРОЛЕЙбус viewtopic.php?p=3755048#p3755048 але коли там зявляються одночасно лібо, дафна123, алекс2006, юрій61, долярчик і ще кілька просто письменників - то трамвай тоже варіант. По бюджету, пару слів накнопав зранку в "Контексті..." Тихон, дякую за пояснення щодо сьогоднішнього аукціону ЛАДу, десь так я і думаю про всі аукціони з серпня. Надавати реальні докази - це ризиковано, навіть якщо їх маєш, а вірити чи ні - справа кожного. Обєми двох останніх днів трохи дивують, в цьому ще треба буде покопатися при нагоді. Хто організовує попит - не таємниця, а от хто сьогодні скільки лив - це уже цікаво, такого обєму експортери забезпечити не могли. Альфа - можливо, банки вже один раз допомогли НБУ. Щодо відповіді на вечір я мав на увазі рішення ФРС, але це вже справді конспірологія і це був практично жарт. Завтра багато що може прояснитися.
Як варіант, можливо вчора злили "кіотську" валюту для придбання гібридних Аутлендерів поліції. Там якраз десь 37 млн уо. Але ж потім ці дол все одно назад відкуплять.
Позитивчик, смотря для кого.Я, например, абсолютно не хочу укрепления гривны.При инфляции и росте цен и тарифов, пусть растёт и валюта.Не только я, а и многие люди сберегают средства в валюте.Всем известно, почему.Обвала я не хочу, но 30 вполне устроило бы
Як сказати, вона вже одного разу приїжджала. Роздала люлєй всьому недоолімпу, відвезла у Вашингтон своє неупереджене бачення "реформ". Думаю, і цього разу вона їде швидше інспектувати. Про інвестиції європейців і американців я недавно писав, моя думка не змінилася, а після озвучення нових вимог і маяків МВФ (особливо що стосується землі) я ще більше переконався у своїй правоті. http://hvylya.net/analytics/society/yur ... olsha.html раджу почитати
Вы неплохо изложили в трамвае мысль о связи гривны с рублём через цены на сырьё.Если не лень, то рассказывайте свою т з и здесь.
Нафту (і все, що з нею) будуть тримати до грудня в коридорі 43-48. Деревяний найближчим часом піде на північ по відтермінованих проблемах (тримали до виборів). Тому, зараз вплив на грн буде через їх банки (більше політичний) і чорний ринок (включаючи контрабанду і тіньову економіку). Чинник сировин підключиться з грудня.
Vitl написав:Коллеги, если кому это интересно, то довожу о приятном воскрешении Импринтера, уже несколько дней.Краем уха слышал о причине длительного отсутствия...
Где видел? В Байках?
Есть пару наблюдений: 1) Оживился немного МСБ: выставки, заказы. Приходится наращивать склад, чтобы не терять заказы. 2) УкрСиб предлагает овердрафтики без комиссий под 20% (-)