Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ukrainian, доброго дня! За діючими правилами обслуговування, ті вклади, які були відкриті у відділенні, можуть бути закриті саме у відділенні, причому в будь-якому відділенні за Вашим вибором. Якщо у Вас вклад в національній валюті, виплата коштів проводиться або готівкою через касу, або кошти зараховуються на Вашу карту для виплат. Варіант отримання коштів Ви обираєте самостійно при розірванні вкладу. З повагою, ПриватБанк.
Дякую Вклад у мене у доларах Карти для виплат немає Можна частину вкладу готівкою без комісії забрати через касу ? А на решту суми відкрити новий вклад в п24 ?
fKonstantin написав:Спасибо за ответы. Похоже на правду, смс-ка пришла утром. НО! Вопрос-то в чем?! Существуют ли какие-то правила на этот счет в ПБ? Чтоб знать заранее? Писанные (лучше, или хотя бы - эмпирически установленные?
Конечно, правила существуют. Писаные! Их каждый раз пишут в П24 в всплывающем окне, когда в неурочное время пытаешься провести какую-либо операцию с вкладами. По регламенту, операции с вкладами производятся с 8:30 до 19:30 - это операционное время конкретно для вкладов. В т.ч. и в выходные/праздничные дни.
fKonstantin написав:Пополнил ПВ вечером (в ТСО), где-то в 23:30-23:40 Был уверен, что пополнение идет день-в-день, раз до 00:00 Сейчас глянул из любопытства выписку - нет! Значится днем, следующим за датой пополнения. Может и мелочь, а все равно обидно.. Разве так должно быть?
Добрый день! В случае поступления средств на счёт депозита в день пополнения, начисление % начнётся уже со следующего дня. Если же пополнение было зачислено на следующий день, то проценты на эту сумму будут начисляться со дня, следующего за датой поступления средств. Рекомендуем пополнять до 19:30, чтобы проценты начислялись уже со следующего дня. С уважением, ПриватБанк.
Ukrainian, доброго дня! За діючими правилами обслуговування, ті вклади, які були відкриті у відділенні, можуть бути закриті саме у відділенні, причому в будь-якому відділенні за Вашим вибором. Якщо у Вас вклад в національній валюті, виплата коштів проводиться або готівкою через касу, або кошти зараховуються на Вашу карту для виплат. Варіант отримання коштів Ви обираєте самостійно при розірванні вкладу. З повагою, ПриватБанк.
Дякую Вклад у мене у доларах Карти для виплат немає Можна частину вкладу готівкою без комісії забрати через касу ? А на решту суми відкрити новий вклад в п24 ?
Доброго дня! Дійсно, за діючими правилами обслуговування, ті вклади, які були відкриті у відділенні, можуть бути закриті саме відділенні, причому в будь-якому відділенні за Вашим вибором. Якщо Ви хочете проводити всі операції по своїх вкладів дистанційно, рекомендуємо Вам в кінці терміну закрити вклад у відділенні і потім переоформити його самостійно в Приват24 або мобільному додатку "Мої вклади". Якщо є потрібна сума в касі на момент закриття вкладу, можна отримати готівкою. Якщо сума відсутня, можна отримати гроші на карту у валюті переказу (якщо немає валютної карти її можна оформити там же безкоштовно). Після зарахування коштів на карту, зможете знімати гроші з карти в валюті в касі, або управляти коштами в кабінеті Приват24. З повагою, ПриватБанк!
Хочу оформить валютную карту, но мне отказывают, так как перед этим я типа должна поменять все мои карты на голды - мне не интересно, так как голд давно ничего не дает. Есть вариант просто прийти в отделение и оформить валютную карту? Депозиты в долларах.
Хочу оформить валютную карту, но мне отказывают, так как перед этим я типа должна поменять все мои карты на голды - мне не интересно, так как голд давно ничего не дает. Есть вариант просто прийти в отделение и оформить валютную карту? Депозиты в долларах.