|
Банк Глобус (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 29 вер, 2016 15:02
Козак-характерник написав:Співробітники досі не в кугсі
Я в шоке от сотрудниц банка!Когда очередной раз снизили % по видсоточке,я позвонил в отделение и еще раз уточнил "ДЛЯ ВСЕХ СНИЗИЛИ?"!Мне ответили по телефону "ДЛЯ ВСЕХ"!Я сказал,что хочу заказать суммы с видсоточек и на выход!Она сказала,что уточните на гор.линии на счет 90 дней и тогда нам перезвоните и закажите сумму на снятие!Я уточнил на горячке,там минут 10 ходили выясняли  и мне подтвердили,что действительно старая ставка действует 90 дней с момента нахождения купонов на карте!Такое чувство,что на работу взяли студенток-практиканток и никто ничего толком не знает-точно также,как и в других банках 
-
bub-har
-
-
- Подякував: 530 раз.
- Подякували: 125 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2016 20:52
Ура!!! Сьогодні підключив нарешті інтернет-банк. У відділенні отримав логін. Пароль для першого входу - ІПН. При реєстрації деякий час не приходила смска з паролем, але начальник відділення дала свою візитівку і допомогла у вирішенні проблеми в тіліпонному режимі...)) Сказали, що ідентифікували мене за зверненнями і що краще усі проблеми вирішувати на місці..))
По ІБ... Такий саме як у банку Львів. Недоліки - мона бачити лише рахунки, що підключені до мбанкінгу. Такого в жодному банку немає, бачити лише окремі рахунки. Депозитний рахунок бачу. Банкінг сирий ще... Депозити онлайн відкрити ніззя...)) Бум спостерігати за банком...))
П.С. Глобус, дайте офіційного представника банку на форум! )) І інтернет-банк і мбанкінг треба сепарувати. Кожна послуга нехай живе окремо...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2016 23:31
Козак-характерник написав:Ура!!! Сьогодні підключив нарешті інтернет-банк. У відділенні отримав логін. Пароль для першого входу - ІПН. При реєстрації деякий час не приходила смска з паролем, але начальник відділення дала свою візитівку і допомогла у вирішенні проблеми в тіліпонному режимі...)) Сказали, що ідентифікували мене за зверненнями і що краще усі проблеми вирішувати на місці..)) По ІБ... Такий саме як у банку Львів. Недоліки - мона бачити лише рахунки, що підключені до мбанкінгу. Такого в жодному банку немає, бачити лише окремі рахунки. Депозитний рахунок бачу. Банкінг сирий ще... Депозити онлайн відкрити ніззя...)) Бум спостерігати за банком...)) П.С. Глобус, дайте офіційного представника банку на форум! )) І інтернет-банк і мбанкінг треба сепарувати. Кожна послуга нехай живе окремо...))
Ну вітаю Вас з перемогою. Але вони за 100 грн продають те що повинні нашару давати 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2016 23:42
Ви пишіть...пишіть...нас читають...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2016 23:53
Скупердяй написав: Козак-характерник написав:Ви пишіть...пишіть...нас читають...))
Звідви Ви знаєте, у відділенні помітили на моніторі відкриту сторінку фінанс.юа? 
Сказала начальник відділення...)) Я засвітився вже...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2016 23:55
Козак-характерник написав: Скупердяй написав: Козак-характерник написав:Ви пишіть...пишіть...нас читають...))
Звідви Ви знаєте, у відділенні помітили на моніторі відкриту сторінку фінанс.юа? 
Сказала начальник відділення...)) Я засвітився вже...))
Тобто Ви видали себе, розкрили легенду? А вона тут під яким ім"ям шифрується? 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 29 вер, 2016 23:58
Скупердяй написав:Тобто Ви видали себе, розкрили легенду? А вона тут під яким ім"ям шифрується? 
Я в деталі не вдавався, але вся інформація аналізується. Всі звернення на мило, на гарячку...ну і про фінансовий форум згадали мимохідь...))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 вер, 2016 00:10
якщо нас таки читають, то ось ще одна пропозиція. Поверніть скайп-дзвінки! Телефонувати на 044 щоб змінити ліміти не комільфо для золотогоршочника! Про 0800 промовчу, але ж скайп-дзвінки були, навіщо прибрали? 
-
casper12
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 150 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 вер, 2016 04:35
casper12 написав: Телефонувати на 044 щоб змінити ліміти
Всі ліміти мона встановити індивідуально заявою у відділенні. Я так і зробив. До речі непогано, щоб в ІБ була реалізована така можливість: керувати лімітами, вмикати або вимикати сівіві код, мбанкінг. Але спершу треба сепарувати 2 послуги: сам мбанкінг і інтернет-банкінг. В жодному банку немає такої прив'язки і бачити в ІБ рахунки вибірково. Звісно банку вигідно пощипати золотогоршочника на 80 коп.за кожну смс, та й ще не по одній карті, але тут конфлікт інтересів..))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-