Вперед, за скарбами гетьмана!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 6465666768 ... 165>
Повідомлення Додано: П'ят 30 вер, 2016 19:44

bub-har написав:
  Raymond написав:как я понимаю, субсидию на этот отопительный сезон насчитывают по доходам за предыдущие 6 толи 12 мес, а уже с мая след. года возможно начнут учитывать % по депозитам на след. отопительный сезон, и вот тогда у кого большие % по депозитам и при этом маленькая з.п. или по безработице ставят 2 минималки (2900грн) не получат субсидии на отопительный следующий сезон.
Тоесть на следующий отопительный сезон начнут считать доходы по депозитам С МАЯ СЛЕДУЮЩЕГО ГОДА,или за пол года,год до подачи на субсидию? И кстати прожиточный минимум с нового года 1550-то есть для оф.безработного будут считать 3100 :shock:

Ну а ВИ думали, що тарифи підняли для того щоб субсидії роздавати. Субсидія це просто поступове переведення всіх на ринкові тарифи, щоб не зразу всіх - де було масове невдоволення, а потрохи знижуючи планку для субсидій і вводячи нові перешкоди для її отримання, цей пікнічок вічно тривати не може :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 вер, 2016 19:51

Re: Вперед, за скарбами гетьмана!

Економія на комуналці буде актуальна через півтора місяця з опаленням за півжовтня, ну й узимку, а поки що це - загін горобчиків...
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 30 вер, 2016 20:21

Зображення
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: П'ят 30 вер, 2016 21:51

Вкладчик1234 написав:Зображення

Мені Янович більше подобався чим рожа Кроля чи Гройса, да і Фьодорич був посимпатичніше чим Шоколадний :mrgreen: Ті хоча б тримали тарифи, хоча МВФ тоді через це і не дав кредиту і курс бакса був в межах розумного :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 жов, 2016 00:30

Скупердяй написав:Мені Янович більше подобався чим рожа Кроля чи Гройса, да і Фьодорич був посимпатичніше чим Шоколадний :mrgreen: Ті хоча б тримали тарифи, хоча МВФ тоді через це і не дав кредиту і курс бакса був в межах розумного :mrgreen:

в межах розумного - це коли на скільки продали іноземцям на стільки й купили.
а коли купували за кордоном більше чим продавали іноземцям - це соціяльний баксьор був.
довго свято не могло тривати.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 жов, 2016 10:54

mephala написав:
  Скупердяй написав:Мені Янович більше подобався чим рожа Кроля чи Гройса, да і Фьодорич був посимпатичніше чим Шоколадний :mrgreen: Ті хоча б тримали тарифи, хоча МВФ тоді через це і не дав кредиту і курс бакса був в межах розумного :mrgreen:

в межах розумного - це коли на скільки продали іноземцям на стільки й купили.
а коли купували за кордоном більше чим продавали іноземцям - це соціяльний баксьор був.
довго свято не могло тривати.

Довго чи недовго, головне що музика припинилась грати не у них ... тому все інше це лише Ваше ІМХО :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 жов, 2016 13:59

Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..))) Не мудрствуя лукаво...)) Бакс па 8 при куновічі, то є добре, а 26 шоколадних, то є зло...)) При тих на холодильник я витрачав умовну тисячу, зараз три..)) Значить ті були краще...а ці гірші. І вся та лірика мені по барабану, звідки і де що бралося. Проблеми індейців шерифа не стосуються. Винь да полож! )) В принципі пересічний так і оцінює епохи і вождів...))
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 жов, 2016 16:14

Козак-характерник написав:Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..)))

Прикро тільки, що через точки зору таких "бабусь біля під'їзду", які не розуміють причинно-наслідкових зв'язків, ми досі не можемо вирватись з порочного кола занепаду держави. Бо до влади знову і знову приходять популісти та брехуни, які гарно обіцяють, не задумуючись про наслідки своїх дій. "Після нас хоч потоп", - меседжі ОПблока та брехЮлі :(
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 жов, 2016 16:23

V2 написав:
  Козак-характерник написав:Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..)))

Прикро тільки, що через точки зору таких "бабусь біля під'їзду", які не розуміють причинно-наслідкових зв'язків, ми досі не можемо вирватись з порочного кола занепаду держави. Бо до влади знову і знову приходять популісти та брехуни, які гарно обіцяють, не задумуючись про наслідки своїх дій. "Після нас хоч потоп", - меседжі ОПблока та брехЮлі :(

Ну взагалі-то я не бабуся біля під"їзду ... ні за Юлю, ні за ОПблок, ні за Порошенківців та Яценуковців, ні за Регіоналів та комуністів не голосував. Завжди підтримував Анатолія Гриценка і його "Громадянську позицію" :mrgreen: Просто коли кажуть, що якби Янукович залишився, то було б ще гірше ... Тут основне слово "якби" - тобто вангування :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 жов, 2016 16:32

Козак-характерник написав:Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..))) Не мудрствуя лукаво...)) Бакс па 8 при куновічі, то є добре, а 26 шоколадних, то є зло...)) При тих на холодильник я витрачав умовну тисячу, зараз три..)) Значить ті були краще...а ці гірші. І вся та лірика мені по барабану, звідки і де що бралося. Проблеми індейців шерифа не стосуються. Винь да полож! )) В принципі пересічний так і оцінює епохи і вождів...))

Гарно сказано

Я теж такої думки мені вся лірика з агресором і решта лапші до фені

Відмінять податок або хочаб знизять до 5% буду за них голосувати
Ні ,то віддам голос за тих хто обіцяє це зробити і вся математика .
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 6465666768 ... 165>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей