|
Вперед, за скарбами гетьмана! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: П'ят 30 вер, 2016 19:44
bub-har написав: Raymond написав:как я понимаю, субсидию на этот отопительный сезон насчитывают по доходам за предыдущие 6 толи 12 мес, а уже с мая след. года возможно начнут учитывать % по депозитам на след. отопительный сезон, и вот тогда у кого большие % по депозитам и при этом маленькая з.п. или по безработице ставят 2 минималки (2900грн) не получат субсидии на отопительный следующий сезон.
Тоесть на следующий отопительный сезон начнут считать доходы по депозитам С МАЯ СЛЕДУЮЩЕГО ГОДА,или за пол года,год до подачи на субсидию? И кстати прожиточный минимум с нового года 1550-то есть для оф.безработного будут считать 3100 
Ну а ВИ думали, що тарифи підняли для того щоб субсидії роздавати. Субсидія це просто поступове переведення всіх на ринкові тарифи, щоб не зразу всіх - де було масове невдоволення, а потрохи знижуючи планку для субсидій і вводячи нові перешкоди для її отримання, цей пікнічок вічно тривати не може 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 вер, 2016 19:51
Економія на комуналці буде актуальна через півтора місяця з опаленням за півжовтня, ну й узимку, а поки що це - загін горобчиків...
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 30 вер, 2016 20:21
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: П'ят 30 вер, 2016 21:51
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2016 00:30
Скупердяй написав:Мені Янович більше подобався чим рожа Кроля чи Гройса, да і Фьодорич був посимпатичніше чим Шоколадний  Ті хоча б тримали тарифи, хоча МВФ тоді через це і не дав кредиту і курс бакса був в межах розумного 
в межах розумного - це коли на скільки продали іноземцям на стільки й купили. а коли купували за кордоном більше чим продавали іноземцям - це соціяльний баксьор був. довго свято не могло тривати.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2016 10:54
mephala написав: Скупердяй написав:Мені Янович більше подобався чим рожа Кроля чи Гройса, да і Фьодорич був посимпатичніше чим Шоколадний  Ті хоча б тримали тарифи, хоча МВФ тоді через це і не дав кредиту і курс бакса був в межах розумного 
в межах розумного - це коли на скільки продали іноземцям на стільки й купили. а коли купували за кордоном більше чим продавали іноземцям - це соціяльний баксьор був. довго свято не могло тривати.
Довго чи недовго, головне що музика припинилась грати не у них ... тому все інше це лише Ваше ІМХО 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2016 13:59
Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..))) Не мудрствуя лукаво...)) Бакс па 8 при куновічі, то є добре, а 26 шоколадних, то є зло...)) При тих на холодильник я витрачав умовну тисячу, зараз три..)) Значить ті були краще...а ці гірші. І вся та лірика мені по барабану, звідки і де що бралося. Проблеми індейців шерифа не стосуються. Винь да полож! )) В принципі пересічний так і оцінює епохи і вождів...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2016 16:14
Козак-характерник написав:Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..)))
Прикро тільки, що через точки зору таких "бабусь біля під'їзду", які не розуміють причинно-наслідкових зв'язків, ми досі не можемо вирватись з порочного кола занепаду держави. Бо до влади знову і знову приходять популісти та брехуни, які гарно обіцяють, не задумуючись про наслідки своїх дій. "Після нас хоч потоп", - меседжі ОПблока та брехЮлі 
-
V2
-
4
-
- Подякував: 299 раз.
- Подякували: 1370 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 01 жов, 2016 16:23
V2 написав: Козак-характерник написав:Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..)))
Прикро тільки, що через точки зору таких "бабусь біля під'їзду", які не розуміють причинно-наслідкових зв'язків, ми досі не можемо вирватись з порочного кола занепаду держави. Бо до влади знову і знову приходять популісти та брехуни, які гарно обіцяють, не задумуючись про наслідки своїх дій. "Після нас хоч потоп", - меседжі ОПблока та брехЮлі 
Ну взагалі-то я не бабуся біля під"їзду ... ні за Юлю, ні за ОПблок, ні за Порошенківців та Яценуковців, ні за Регіоналів та комуністів не голосував. Завжди підтримував Анатолія Гриценка і його "Громадянську позицію"  Просто коли кажуть, що якби Янукович залишився, то було б ще гірше ... Тут основне слово "якби" - тобто вангування 
-
Скупердяй
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 жов, 2016 16:32
Козак-характерник написав:Точка зору Скупердяя має право бути. Всі питання розглядає у прив'язці до конкретики і фактажу власного буття..))) Не мудрствуя лукаво...)) Бакс па 8 при куновічі, то є добре, а 26 шоколадних, то є зло...)) При тих на холодильник я витрачав умовну тисячу, зараз три..)) Значить ті були краще...а ці гірші. І вся та лірика мені по барабану, звідки і де що бралося. Проблеми індейців шерифа не стосуються. Винь да полож! )) В принципі пересічний так і оцінює епохи і вождів...))
Гарно сказано Я теж такої думки мені вся лірика з агресором і решта лапші до фені Відмінять податок або хочаб знизять до 5% буду за них голосувати Ні ,то віддам голос за тих хто обіцяє це зробити і вся математика .
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1