Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник Хто всі ? Можу поспорити що частина з тих, хто рекомендує мені цю маячню - робітники банківської системи, якщо не самого пумб-а, і виступають із солідарності, а інша частина звикла ставитись до приватних структур, як при комунізмі, як до державних, що робить договір з банком в їх розумінні чимось, ледь не законом з небесної канцелярії. "Всі" для мене не показник, тим більше коли ці "всі" на відповідь, на мої посилання до закону говорять мені свої безпідставні домисли на кшталт "подписал - значит должен...". Колись всі казали що земля плоска і тримається на трьох китах - це ж не означає що так воно і є!
oksimian написав:Козак-характерник Хто всі ? Можу поспорити що частина з тих, хто рекомендує мені цю маячню - робітники банківської системи, якщо не самого пумб-а, і виступають із солідарності, а інша частина звикла ставитись до приватних структур, як при комунізмі, як до державних, що робить договір з банком в їх розумінні чимось, ледь не законом з небесної канцелярії. "Всі" для мене не показник, тим більше коли ці "всі" на відповідь, на мої посилання до закону говорять мені свої безпідставні домисли на кшталт "подписал - значит должен...". Колись всі казали що земля плоска і тримається на трьох китах - це ж не означає що так воно і є!
Прислухайся і не впирайся рогом! Дружня порада козака.
oksimian написав:Охотник на деньги на первый взгляд ответ даже противоречит сам себе, но это на первый взгляд. Ключевым словом в данном вопросе является понятие "услуга", а согласие НБУ здесь на второй странице, чуть ниже середины с абзаца "Банки не имеют права...", дословно перевести можно всю суть так: Банки имеют устанавливать какие-либо сборы, проценты и комиссии, если они являются УСЛУГОЙ. Банку запрещаются устанавливать какие-либо комиссии, которые не являются УСЛУГОЙ.
Про саму комиссию, ее суть и расшифровку я писал выше.
Ще можна пробувати доводити що банк не надавав послуги за які прописав брати комісії...тоді і комісії нараховувати немає за що.
Квесторе_поверніться Так, майже що так і буду робити, звісно якщо до суду дійде справа, у чому є сумніви. Те, що банк написав у договорі як послугу - послугою не являється, тому навіть доказувати що ця послуга не надавалася не має сенсу... хоча, можна використати такий сценарій як тонкий троллінг)))) а більше того, такі "послуги" заборонені постановою НБУ та Законом про захист прав споживачів.
ПС: Окрім троллінгу по телефону, раніше питав в їх, так званному, юридичному відділі - "на яких законних засадав встановлюється ваша комісія?", відгадайте, чи отримав я хоч натяк на відповідь?))))) І офіційний представник пумб на цьому форумі свій язик засунув у відоме місце, не важко догадатися чому))))
проффесор а с чего вы взяли что я слабый и бедный? С того что я взял кредит?))))) На самом деле я взял его с умыслом понять в жизни что это такое и сумму эту погасил бы одним платежом, но тут дело принципа. Я готов потратить в несколько раз больше, но утру нос этим мошенникам и банку несоразмерно обойдется ведение нечестных дел со мной. Я свободный человек и на грабли наступают такие как вы, кто ничего не знает, а вместо желания узнать лишь глупые домыслы и страхи вымышленных вами же бабаек. У свободных же людей с мозгами другая статистика, говорящая о том, что сталкиваясь со свободными и думающими людьми на грабли наступает таки банк. Государство начинается с вас и вы вполне достойны того государства, на которое постоянно жалуетесь.
oksimian написав:проффесор а с чего вы взяли что я слабый и бедный? С того что я взял кредит?))))) На самом деле я взял его с умыслом понять в жизни что это такое и сумму эту погасил бы одним платежом, но тут дело принципа. Я готов потратить в несколько раз больше, но утру нос этим мошенникам и банку несоразмерно обойдется ведение нечестных дел со мной. Я свободный человек и на грабли наступают такие как вы, кто ничего не знает, а вместо желания узнать лишь глупые домыслы и страхи вымышленных вами же бабаек. У свободных же людей с мозгами другая статистика, говорящая о том, что сталкиваясь со свободными и думающими людьми на грабли наступает таки банк. Государство начинается с вас и вы вполне достойны того государства, на которое постоянно жалуетесь.