|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 11 жов, 2016 14:52
Квесторе_поверніться DmitryZP и Козак-характерник - очень большое подозрение что эти люди отстаивают интересы банка, ну это конечно субъективно. Одно дело когда критикуют, советуют и приводят доводы из объективных источников, а другое когда критика ни о чем и не на чем. Заинтересованность в таких бессмысленных поддевках имеет смысл для них. Может быть ради троллинга и фана, а может ради отстаивания чьих-то интересов...
-
oksimian
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 14:58
oksimian я клиент ПУМБа если что, и еще других банков тоже - все что я пишу можно найти на этом форуме. людей с г-ном не мешаю, матом не опускаю - такие действия я и прокомментировал - если это остаивание интересов банка, то ок.
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 835 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 11 жов, 2016 15:13
Козак-характерник ну якщо "обращайтесь ко мне на вы" або "вы должны" або погрози "ждите группу выезда" або кожен раз "почему вы не оплачиваете" при тому що знають відповідь або "будем звонить близким, друзьям. соседям" це культурно, тоді ой... а давайте ви дасте свій номер і я буду кожен день телефонувати з питанням "почему вы не оплачиваете?" і подивимося куди подінеться ваша культура...
-
oksimian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 15:20
DmitryZP я не могу знать клиент вы пумба или работник, или фрилансер который маскируется под клиента банков сидящий на форумах и ничтожно пробующий учить настоящих клиентов каким-то моралям. Вы людей не опускаете морально, а я опускаю этих звонарей и моя совесть при этом чище снега. Причины я писал много раз выше.
Я пробую еще корректно общаться, когда слышу что со мной общается не определившаяся в жизни студентка, но я крою матом работников постарше, ведь на такую работу в зрелом возрасте может устроиться лишь моральный ур**.
-
oksimian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 17:01
 скоринг ключница писала
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 18:36
v57 скорее договор ключница составляла. С платежеспособностью все норм =)
-
oksimian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 20:44
DmitryZP написав:oksimian я клиент ПУМБа если что, и еще других банков тоже - все что я пишу можно найти на этом форуме. людей с г-ном не мешаю, матом не опускаю - такие действия я и прокомментировал - если это остаивание интересов банка, то ок.
Ну те що Ви особа зацікавлена в ПУМБі, це вже давно підмічено. І часто стаєте на захист банкстера проти критики  Те що ПУМБа = ШАРАЖКА, це і так всі хто обслуговується знає П.С. Бажаю oksimian перемоги над цими жлобами 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 21:06
Скупердяй написав: П.С. Бажаю oksimian перемоги над цими жлобами 
Тоді це буде бійка між двома жлобами...
-
Bet Fighter
-
-
- Подякував: 208 раз.
- Подякували: 134 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 21:22
Bet Fighter докажи. Що в моїх діях по відстоюванню своїх прав та інтересів жлобського? Якщо хочете бути рабом - будьте, це ваш вибір і я не проти, але мене жлобом безпідставно називати не треба.
ПС: Скупердяй, дякую за підтвердження моїх здогадів та підтримку =)
-
oksimian
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 жов, 2016 22:27
Скупердяй написав:Ну те що Ви особа зацікавлена в ПУМБі, це вже давно підмічено. І часто стаєте на захист банкстера проти критики  Те що ПУМБа = ШАРАЖКА, це і так всі хто обслуговується знає П.С. Бажаю oksimian перемоги над цими жлобами 
ПУМБа нам соціальну валюту у важкі часи продавала. ВіктОра образила зі страхуванням, є гріхи. Але не все чорне або біле. СаньочеГ бєспрєделіть і хамить, а з ним ще досить коректно розмовляють. Хамство я не люблю. Тим паче, завжди тре читати, що підписуєш. Правильно паняночка з ПУМБи гутарили, що якщо не подобаються умови, то силком на мотузці за собою нікого не тягне. Купецьке слово міцним повинно бути! Якщо вдарили вже по руках, то не з'їзджай з теми і повертай монетки. Я не схвалюю ні суть, ні форму, ні хамські методи СаньочеГа. А бєспрєдєл породжує зворотній бєспрєдел. Нам тут анархія не потрібна. З банкстера живцем треба не злізати, коли правда за нами і документ відповідний. А коли не правий - то не правий. Я проти бєспрєделу у відносинах банкстер - клієнтелло....))
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 11 жов, 2016 22:35, всього редагувалось 3 разів.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-