Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Алла, давай правильне інфо. Пакет Платінум блек для нових клієнтів. Карта оформлена вкінці вересня. Кешбек до 10% для Львівського регіону(Рівне я так розумію також) нараховується за всі покупки до кінця листопада включно??? Все Рівненське відділення, підтвердило що так!!!
kievlyanka написав:Alfa_Bank Добрый день! хочу разной бытовой техники купить в СитиКоме, заметила что там Аллочка представлена, без процентов можно до 8 месяцев взять кредит
расскажите, пожалуйста, подробнее как оформить правильно покупки и как будут списываться с карточки деньги
проще объяснить на примере: сумма товара 15000 на 8 месяцев, также по условиям нужно оплатить еще страховку в размере 10%
kievlyanka, добрый вечер! Предоставьте, пожалуйста, в личном сообщении Ваш контактный номер телефона и сотрудник Банка свяжется с Вами для предоставления информации.
Жерминаль написав:Алла, давай правильне інфо. Пакет Платінум блек для нових клієнтів. Карта оформлена вкінці вересня. Кешбек до 10% для Львівського регіону(Рівне я так розумію також) нараховується за всі покупки до кінця листопада включно??? Все Рівненське відділення, підтвердило що так!!!
Жерминаль, доброго вечора! Раніше я надавала Вам наступну інформацію: Період проведення акції "Welcome CashBack" був з 01.07.16 р. по 30.09.16 р. Після чого протягом 3-х місяців учасники отримують CashBack на картковий рахунок. Виплати винагороди залежать від дати оформлення рахунку, а саме: дата оформлення рахунку 01.07.16 -31.07.16 - період розрахунку винагороди 01.07.16 -30.09.16; дата оформлення рахунку 01.08.16 - 31.08.16 - період розрахунку винагороди 01.08.16 - 31.10.16; дата оформлення рахунку 01.09.16 - 30.09.16 - період розрахунку винагороди 01.09.16 - 30.11.16. Виплата винагороди виконується щомісячно, в наступному місяці за попередній календарний місяць. Зверніть увагу на наступне: «дата оформлення рахунку 01.09.16 - 30.09.16 - період розрахунку винагороди 01.09.16 - 30.11.16». Ця інформація не суперечить тій, що надана Вам у відділенні.
WachtAmRhein написав:Алла, сегодня же уже 20е и в вайбер я добавился, когда уже тестирование?
Вже протестував. До 27 працюємо.
Функционал ограничен. На вопросы ответ с задержкой до часа, но в целом ответы достаточно компетентны. Оригинально когда вопрос задан в Telegram, а ответ пришел в Viber.