Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Квесторе_поверніться написав:Самий кращий подарунок банку це конструктивна критика. Можете подарувати?
За час, що минув з початку моєї співпраці можу поділитися косяками. 1) Вкрай некомпетентний персонал, їх інформація немає нічого спільного з реальними параметрами продукта 2) Відкриття продуктів "в навантаження" якими клієнт й не планував користуватись 3) Картки не відрізняються валютна й гривнева. Навіть USD & UAH ембосувати не здатні. Ще й на платну "платівку" переводять 4) економія на тонері, текст договору практично нечитабельний й ще багато чого
v57 написав:не дали б5, как и мне все остальное производное
Да фиг с той Б5 для меня более вкусной есть ЭКО-Максимум 2% на все покупки, а для ресторанов и АЗС Картбланш Идеи + новая кредитка Максимум от Альфы. Но уровень сервиса и отношение к клиентам меня не устраивает. Конечно лучше чем в Платинуме и Привате, но хуже чем в Ощадбанке. Теперь, когда основное чем банк может удержать клиента это клиентоориентированость, банку, кроме представителя на форуме нечем похвастать. P.S. Кстати картами так ни разу и не пришлось воспользоваться за весь их срок действия.
Игорь Алексеевич написав:самый лучший подарок для банка - это когда народ несёт на дело. я сегодня поздравил тас открытием здесь деп. вклада в у.е. принимайте меня в команду депозитчиков
Рады приветствовать нового Клиента! А кредитную карту «Большая Пятерка» планируете открывать?
сегодня познакомлюсь на сайте с тарифами и потом будет решение
Ну по Вашим розповідям, як Ви дельтовський кредит погашаєте, то Вас на гарматний потсріл місцевий скоринг до В5 не підпустить