Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2016

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 51765177517851795180 ... 6285>
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 09:31

Первый написав:
flyman написав:
  Kostia написав:Узнал про ЛЭП в Місто квітів и передумал.
Теперь смотрю 2 варианта: ЖК на Ревуцкого от Укрбуда http://domik.ua/nedvizhimost/project-ki ... d1692.html и Синевир от Аркады http://domik.ua/nedvizhimost/project-ki ... d1895.html
Эти варианты сейчас почти самые дешевые в городе, но в пешей доступности от метро.
Поставка обещается через 2 года. Если просто смотреть, то выбор места очевиден в пользу Синевира, но тут плохо говорят об Аркаде. У кого какие идеи?

а що, в Кийові 5-9 поверхів будувати взападло?
хто ЦА тих термітників?

60% домов Киева требует капремонта, думаю не менее 20% сноса... и даже в этих домах люди покупают квартиры.есть даже категория которая полуподвал считает квартирой...

я це розумію так: на КРЖН в основній масі не якісне і переоцінене житло
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 09:35

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:я це розумію так: на КРЖН в основній масі не якісне і переоцінене житло

А цоколь в передмісті - то яка категорія? Як вже порівнювати, то краще квартира в "мурашнику", але тоді неясна ваша критична позиція: ви - яскравий приклад ЦА на таке житло, то чого ж дивуватися, що за наявності попиту - будують мурашники?
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:11

Faceless написав:
  flyman написав:я це розумію так: на КРЖН в основній масі не якісне і переоцінене житло

А цоколь в передмісті - то яка категорія? Як вже порівнювати, то краще квартира в "мурашнику", але тоді неясна ваша критична позиція: ви - яскравий приклад ЦА на таке житло, то чого ж дивуватися, що за наявності попиту - будують мурашники?

цоколь в новобудові (не під знос, і не до кап. ремонту, не мураник), так що розслабся.
Може бути використаниий під житло і комерцію.

При бажанні в б-який момент купую в тому ж будинку 1,2,3к. квартиру і маю повний джентельменький набір.

Я от одного не мможу зрозуміти, чим цоколь в новобудові на оКРЖН муляє очі "пуповикам"? Тим що не в ЖК "Вонючка", чи тим що не в ЖК "Мордор"?

Я не є ЦА мурашників, так як вважаю, що через 5-10 років то буде не житло, а гетто, в якому оренда буде з кожним роком дешевша, а ринкова вартість квартир буде іти до нуля.

А винаймати мені ліпше в пригороді (Українка або Ірпінь, але
Ірпінь відпадає, так як можу до часу закупу каваліркипе рекантуватися в цоколі в Бучі, якщо буде робота в районі червоної гілки метро).

Але на разі тема зовсім інша, медицина і соціальне (пенсійне забезпечення) повністю занедбане, інфраструтура та комунікації на рівні плінтуса. І тема ПМЖ за кордоном все більше і більше оволодіває моїм моском. В той час, як тема КРЖН іде до дупи.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 08 лис, 2016 10:24, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:22

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:
  Faceless написав:

цоколь в новобудові (не під знос, і не до кап. ремонту, не мураник), так що розслабся.

При бажанні в б-який момент купую в тому ж будинку 1,2,3к. квартиру і маю повний джентельменький набір.

Я от одного не мможу зрозуміти, чим цоколь в новобудові на оКРЖН муляє очі "пуповикам"? Тим що не в ЖК "Вонючка", чи тим що не в ЖК "Мордор"?

Я не є ЦА мурашників, так як вважаю, що через 5-10 років то буде не житло, а гетто, в якому оренда буде з кожним роком дешевша, а ринкова вартість квартир буде іти до нуля.

Ірпінь відпадає, так як можу до часу закупу каваліркипе рекантуватися в цоколі в Бучі, якщо буде робота в районі червоної гілки метро).

Ринкова вартість напівпідвала буде зростати. По решті, встав у свій спітч замість напівпідвалу квартира в мурашнику...

Зи. Зверни увагу на те, про що дискутують форумчани, і хто б де купив/продав квартиру, чи хто де живе... є дискусія про мурашники, чи є дискусія про напівпідвали?
Востаннє редагувалось Первый в Вів 08 лис, 2016 10:28, всього редагувалось 1 раз.
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:25

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав:
  Faceless написав:

Ірпінь відпадає, так як можу перекантуватися в цоколі в Бучі, якщо буде робота в районі червоної гілки метро).

Мені цоколь не муляє, а от вам чогось небайдуже до "мурашників". "Мурашник" власне - теж новобудова, не під знос чи капремонт, може бути використаний під житло й комерцію.
І так само, цоколь через 5-10 років буде в тому самому стані, що й "мурашник" такого ж віку. І при цьму наразі споживчі характеристики "мурашника" вищі за цоколя , хоча й значно дорожче.
То ж я розумію критику "мурашників", багато з чим можна погодитися, але тоді не менша критика мала б звучати в бік цоколів. Але ми бачимо, що це якраз власник цоколя є головним критиканом.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8236 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:31

Первый написав:
flyman написав:
  Faceless написав:А цоколь в передмісті - то яка категорія? Як вже порівнювати, то краще квартира в "мурашнику", але тоді неясна ваша критична позиція: ви - яскравий приклад ЦА на таке житло, то чого ж дивуватися, що за наявності попиту - будують мурашники?

Ринкова вартість напівпідвала буде зростати. По решті, встав у свій спітч замість напівпідвалу квартира в мурашнику...

не знаю, буде чи не буде, але факт те, що цоколь куплений із знижкою в 1/3 вартості м2, тобто ПА$270, і я бачу дно на КРЖН при ПА500 (в 1,5 з/пл пересіченого), а доля жилих метрів мурашників в дупі Києва зовсім інша. Амінь.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:38

Faceless написав:
flyman написав:
  Faceless написав:А цоколь в передмісті - то яка категорія? Як вже порівнювати, то краще квартира в "мурашнику", але тоді неясна ваша критична позиція: ви - яскравий приклад ЦА на таке житло, то чого ж дивуватися, що за наявності попиту - будують мурашники?

Ірпінь відпадає, так як можу перекантуватися в цоколі в Бучі, якщо буде робота в районі червоної гілки метро).

Мені цоколь не муляє, а от вам чогось небайдуже до "мурашників". "Мурашник" власне - теж новобудова, не під знос чи капремонт, може бути використаний під житло й комерцію.
І так само, цоколь через 5-10 років буде в тому самому стані, що й "мурашник" такого ж віку. І при цьму наразі споживчі характеристики "мурашника" вищі за цоколя , хоча й значно дорожче.
То ж я розумію критику "мурашників", багато з чим можна погодитися, але тоді не менша критика мала б звучати в бік цоколів. Але ми бачимо, що це якраз власник цоколя є головним критиканом.

Критика мурашників в тому, що то є потенційне гетто.
А низько-поверхова забудова в пригороді такої перспективи не має.
Далі все просто, мурашники перетворюються в гетто, Ірпінь/Буча в Нью-Васюки.
Думаю, формальна логікав у вас ще працює, і ви зробите вірні висновки (напр. в цоколі відкривається модний бутік, оренда $20+ з м2).
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:42

Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

flyman написав: ... Ірпінь/Буча в Нью-Васюки.
Думаю, формальна логікав у вас ще працює, і ви зробите вірні висновки (напр. в цоколі відкривається модний бутік, оренда $20+ з м2).

Кусаю локти. В стране экспорт сыра, ОШ, яз, ППЦ.... студенты... и т.д.
Но Ирпень....
А в цоколях МОДНЫЕ БУТИКИ по 20дол за квадрат... гуси, прадо, ли...
Первый

Подякував: 235 раз.
Подякували: 2383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 10:58

Kostia написав:В Патриотике прямоугольный, планировка однушек устраивает. Интересно почему советуют Эврику

Потому что половина советчиков работает в ОП Эврики, а вторая половина рылы.
PrimusInterPares

Подякував: 27 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 08 лис, 2016 11:02

Первый написав:
flyman написав: ... Ірпінь/Буча в Нью-Васюки.

Кусаю локти. В стране экспорт сыра, ОШ, яз, ППЦ.... студенты... и т.д.
Но Ирпень....
А в цоколях МОДНЫЕ БУТИКИ по 20дол за квадрат... гуси, прадо, ли...

Влад442 тут злаиваэ про рЫст Кийофф Фейслеса, а кулі, прихорот тоже майэ право на жыснь, а не тилько Пичерськ.
кста, купиу ноу барсэтку, шоп пеньонзи с арэнды цокаля лажить
Востаннє редагувалось flyman в Вів 08 лис, 2016 11:06, всього редагувалось 2 разів.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 51765177517851795180 ... 6285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему