Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
гарячка слаба в альфі. будемо тоді чекати оффпреда. а то з цими бонусами по еко-максимум нічого не зрозуміло
запишемо тут - в понеділок нагадаю офпреду
1. прийшло смс: Вітаємо з новою кредитною карткою! Розраховуйтесь та отримуйте 75 грн за 1-ші покупки картою протягом 30 днів.
2. на сайті https://alfabank.ua/creditcard/eco/podyakasite.php *отримайте 100 грн у вигляді бонусів на Ваш бонусний рахунок у програмі лояльності “Подяка щодня” за активацію картки ЕКО “Максимум” (після проведення будь-яких операцій на суму від 50 грн)
чи потрібно мати картку від екомаркета та що треба зробити для нарахування цих винагород.
mephala написав:гарячка слаба в альфі. будемо тоді чекати оффпреда. а то з цими бонусами по еко-максимум нічого не зрозуміло
запишемо тут - в понеділок нагадаю офпреду
1. прийшло смс: Вітаємо з новою кредитною карткою! Розраховуйтесь та отримуйте 75 грн за 1-ші покупки картою протягом 30 днів.
2. на сайті https://alfabank.ua/creditcard/eco/podyakasite.php *отримайте 100 грн у вигляді бонусів на Ваш бонусний рахунок у програмі лояльності “Подяка щодня” за активацію картки ЕКО “Максимум” (після проведення будь-яких операцій на суму від 50 грн)
чи потрібно мати картку від екомаркета та що треба зробити для нарахування цих винагород.
як пояснила мені гарячка для того щоб отримувати та використовувати бонуси по покупкам не обов’язково мати карту екомаркету. достатньо розраховуватися картою альфабанку будь де для отримання бонусів та пред’явити на касі екомаркету ту ж карту для їх використання. тому якщо 100 грн бонусами нараховує альфабанк то може й тут не потрібно мати карту від екомаркету? але все це б краще пояснив офпред. бо гарячка плаває. інформацію про 75 грн взагалі не змогли знайти. мене навіть перепитали чи від альфа банку я отримав смс) також хотілосься б знати де можна подивитися кількість балів на моїй картці.
Востаннє редагувалось mephala в Суб 12 лис, 2016 21:00, всього редагувалось 1 раз.
Не плутайте бонуси Максі які видно в ІБ й дійсно використовуються на касі магазину без додаткових реєстрацій та бонуси ЕКО. Для яких все ж варто кількамдій зробити про що вас мав інформувати співробітник, що оформляв карту. P.S. В ІБ немає відображення бонусів ЕКО.
я казав гарячці що в мене еко. можливо оператор не був вкурсі про різницю між еко та максі доречі мене зовсім ні про що не інформував співробітник який оформляв карту так як це був курьєр я так розумію (хоча отримував я в банку бо відмовився від доставки додому). єдине про що він турбувався - це щоб я все попідписував.
В Альфа-Банку та вже рідному йому Укрсоцбанку в ІІІ кварталі, як виявилося, були найбільші збитки в банківській системі - відповідно 1,8 млрд грн та 2,2 млрд грн.