|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 21 лис, 2016 14:47
bofh написав:... повернення вкладу після закінчення строкуЗавантажити шаблон договору
А это в таком случае, что?
-
Охотник на деньги
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 101 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 14:49
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, услуга "стандарт безналоговый" гарантируется ФГВ? Смущает № счета "Стандарта безналогового", начинающийся с 0. 02625*********
-
vak
-
-
- Подякував: 180 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 14:50
Охотник на деньги написав: bofh написав:... повернення вкладу після закінчення строкуЗавантажити шаблон договору
ви зараз серйозно, не жартуєте? ви вважаєте що це тотожньо неможливості розірвання договору?
-
bofh
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 14:54
bofh написав: Охотник на деньги написав: bofh написав:... повернення вкладу після закінчення строкуЗавантажити шаблон договору
ви зараз серйозно, не жартуєте? ви вважаєте що це тотожньо неможливості розірвання договору?
Тут собрались - одни приколисты. И Приват - то же МИСТЕР ПРИКОЛИСТ. По теме: учитесь, учитесь и ещё раз учитесь. (дедушка Ленин - советский приколист).
-
jay2004
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 14:55
vak написав:Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, услуга "стандарт безналоговый" гарантируется ФГВ? Смущает № счета "Стандарта безналогового", начинающийся с 0. 02625*********
Подвязывается к КДВ. Гарантируется Фондом.
-
jay2004
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 14:55
звісно якщо скачати шаблон договору, то там можна знайти: Порядок повернення вкладу 20. Дострокове повернення вкладу не предбачено.
тому і я кажу - дрібні шулери, а не шахраї. ніби все по закону, а "осадочек остался". звісно в суд я не піду, але я дуже не люблю таких "приколів", тому висновки зробив.
-
bofh
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 15:00
bofh написав:звісно якщо скачати шаблон договору, то там можна знайти: Порядок повернення вкладу 20. Дострокове повернення вкладу не предбачено. тому і я кажу - дрібні шулери, а не шахраї. ніби все по закону, а "осадочек остался". звісно в суд я не піду, але я дуже не люблю таких "приколів", тому висновки зробив.
Ну очі бачили, що купували, тута до Бегемота претензій немає - виною Ваша неуважність 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 15:03
bofh написав:звісно якщо скачати шаблон договору, то там можна знайти: Порядок повернення вкладу 20. Дострокове повернення вкладу не предбачено. тому і я кажу - дрібні шулери, а не шахраї. ніби все по закону, а "осадочек остался". звісно в суд я не піду, але я дуже не люблю таких "приколів", тому висновки зробив.
У Вас, как и большинства деполюдей, победила изначально жадность (называйте всё своими именами). Если бы Вы думали о возможности почупать деньги досрочно - то взяли бы Депозит Плюс или Приват Вклад, но жадность...
-
jay2004
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 15:07
jay2004 написав: bofh написав:звісно якщо скачати шаблон договору, то там можна знайти: Порядок повернення вкладу 20. Дострокове повернення вкладу не предбачено. тому і я кажу - дрібні шулери, а не шахраї. ніби все по закону, а "осадочек остался". звісно в суд я не піду, але я дуже не люблю таких "приколів", тому висновки зробив.
У Вас, как и большинства деполюдей, победила изначально жадность (называйте всё своими именами). Если бы Вы думали о возможности почупать деньги досрочно - то взяли бы Депозит Плюс или Приват Вклад, но жадность...
ну давайте без цього, а? жадність тут ні до чого. просто раніше будь-який депозит можна було розірвати достроково, тому я і сприймав це як само собою і навіть не думав про це. p.s. я сам особисто в депозити не граюся з 2013 року, а мамі от зробив "добру пораду", за це і обідно.
-
bofh
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2016 15:09
Скупердяй написав:Ну очі бачили, що купували, тута до Бегемота претензій немає - виною Ваша неуважність 
зрозуміло що кінцево винен я, тому що договори треба читати. але таку поведінку я називаю "дрібним шулерством", на яке я нажаль попався.
-
bofh
-
-
-
-
Профіль
-
-
|