В Адміністрації Президента повідомили, коли Україні буде над

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345 ... 11>
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 17:30

Re: В Адміністрації Президента повідомили, коли Україні буде

lapay написав:вибухове е-декларування

Знаете что для меня самое страшное в этой стране, то что все все знают, но никто ничего не делает, вернее делает но не то что нужно. Вам напомнить за люстрацию, пшик, е-декларирование ..... , вам стало легче от знания как они богаты, мало того, теперь они могут вообще не стесняясь тратить деньги, они же задекларированы, что хочу то и делаю. Не так давно кто то правильно писал причем кто то заграничный, что наши чиновники восприняли е-декларирование как банальную легализацию своих доходов, я очень рад за них, пока так и получается. Не знаю как но почему то у действующей власти чудным образом получается обгадить любую хорошую идею.

Не буду рвать на себе рубаху, мало ли, чудо, случится чудо и завтра этих чиновников с их доходами пустят в оборот но взвешивая последние 2 года, что обещано и что сделано, НЕ ВЕРЮ.
Igorten

Подякував: 42 раз.
Подякували: 1374 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 17:46

А зачем нам безвизовый режим при курсе евро 30, и средней зарплате 145 евро / мес?
asdasd

Подякував: 0 раз.
Подякували: 38 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 17:56

asdasd написав:А зачем нам безвизовый режим при курсе евро 30, и средней зарплате 145 евро / мес?

Вот будет вам завтра счастье и выиграете вы в лотерею 10 млн. чего то там, и вперед в Париж без излишних задержек, ваша жена будет вам благодарна ;)

Ну а если ближе к телу и простым языком, то когда у тебя что то есть то это лучше чем когда у вас этого нет (если дело конечно не касается скажем геморроя) :)
Igorten

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 17:57

Нда...

Так как парашник, никто не умеет троллить "терпеливых" украинцев...
Оператор БД

Подякував: 243 раз.
Подякували: 342 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 18:01

lapay написав:Так людина чесно вірили, в те що казала.

Нет, конечно, если верил, то совсем другое дело.
Главное ж верить и чудо придет.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 18:06

Безвіз з ЄС для українців як макгафен в фільмі. Точно як чемоданчик в "Кримінальному чтиві" - ніхто не знає що там, але всі його хочуть. От згадайте, точно так само ми переживали коли Україна вступала в СОТ - точно така ж балабольщина була. І що, хтось помітив якісь кардинальні зміни після вступу? Роздули питання так, наче після його вирішення манна небесна з неба посиплеться, хоча на ділі для 99% населення це абсолютно нічого не поміняє.
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 18:09

Igorten написав:Не так давно кто то правильно писал причем кто то заграничный, что наши чиновники восприняли е-декларирование как банальную легализацию своих доходов, я очень рад за них, пока так и получается. Не знаю как но почему то у действующей власти чудным образом получается обгадить любую хорошую идею.

Не буду рвать на себе рубаху, мало ли, чудо, случится чудо и завтра этих чиновников с их доходами пустят в оборот но взвешивая последние 2 года, что обещано и что сделано, НЕ ВЕРЮ.

Швидко, само собою, нічого не буде. І членство в ЄС нам, ще років 20 не світить, і НАТО років 10. Скільки г..мна за 25 років наросло, що його за кілька років можна тільки розворушить, а не вичистити. Хтось на форумі правильно сказав: "Не дивіться на Польщу, а дивиться на Румунію." Оце наш шлях - довгий і важкий. Бо совок (популізм і корупція) зробив свою справу.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 18:18

lapay написав:Швидко, само собою, нічого не буде. І членство в ЄС нам, ще років 20 не світить, і НАТО років 10. Скільки г..мна за 25 років наросло, що його за кілька років можна тільки розворушить, а не вичистити. Хтось на форумі правильно сказав: "Не дивіться на Польщу, а дивиться на Румунію." Оце наш шлях - довгий і важкий. Бо совок (популізм і корупція) зробив свою справу.

Где я могу увидеть процесс чистки, чистящие средства и собственно того кто чистит ? Ткните меня носом, ну не вижу.
Igorten

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 18:23

Igorten написав:Где я могу увидеть процесс чистки, чистящие средства и собственно того кто чистит ? Ткните меня носом, ну не вижу.

Частину суддів звільнили, частина сама звільнилась, перед е-деклараціями. Ментів почистили і чиновників. Конкретні цифри шукати лінькі. В Румунії перші посадки почались через 4 роки після створення місцевого НАБУ. Процес іде, хоч і не так швидко, як в Грузії. І на то є свої причини.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 лис, 2016 18:32

lapay написав:І на то є свої причини.
Вот и я о чем на все всегда есть причины. Причем заметьте, всегда причины почему "НЕТ". Я не знаю как вас, а меня задолбало слышать почему "НЕТ". Мы их выбираем для того что бы это слышать ? Мне надоел журавль в небе, дайте хоть потрогать синицу и я в первых рядах буду прославлять действующую власть:)
Igorten

Профіль

#<12345 ... 11>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: andrijk777 і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор