Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
ТАСКОМБАНК запровадив новорічну акцію — «Свято депозитних відсотків», у рамках якої клієнтам банку надається можливість оформити депозит «Стабільний» у національній валюті на строк від 3-х до 12-ти місяців з додатковим бонусом до +1,5% до діючої ставки за вкладом.
Відкрити депозит у ТАСКОМБАНКу з підвищеною ставкою просто. У період акції, оформлюючи депозит «Стабільний» в будь-якому відділенні ТАСКОМБАНКу, клієнт самостійно обирає скретч-картку, стирає захисне покриття й одразу дізнається розмір свого додаткового бонусу за вкладом.
Акція ТАСКОМБАНКу «Свято депозитних відсотків» діє з 21 листопада 2016 року до 15 січня 2017 року. Взяти участь у ній можуть діючі та нові клієнти Банку. «Протягом усього року ТАСКОМБАНК демонструє ріст довіри клієнтів. Ми укріпили свої позиції в провідних рейтингах: входимо в ТОП-10 банків з надійності депозитів, у ТОП-5 банків з приросту депозитного портфеля фізичних осіб, підтвердили високий довгостроковий рейтинг надійності депозитних вкладів. Саме тому наша депозитна акція — це й данина новорічним традиціям, й елемент лояльності до клієнтів, котрі довіряють свої кошти банкам вищої категорії надійності й гарантовано, без будь-яких ризиків отримують додатковий дохід у вигляді відсотків», — підкреслив Олексій Беров, заступник Голови Правління з продуктів роздрібного бізнесу й маркетингу ТАСКОМБАНКу.
klug написав:Це у вас ще віп-обслуговування. У нашому відділенні після 17:30 вже ніхто ніякі картки не видає, не кажучи вже про вихідні.
Підкажіть, будь ласка, адресу відділення.
klug написав:P.S. якщо вже згадали про вечірню касу, може мені хтось пояснити, чому при поповненні карткового рахунку серед ночі у ТАС24 авторизаційний ліміт по картці збільшується тієї ж ночі (дарма, що часом 2 години доводиться чекати), а от при поповненні рахунку через вечірню касу, скажімо, у п'ятницю у вечері, авторизаційний ліміт збільшиться лиш у понеділок зранку? Де справедливість?
Згідно регламенту, у разі поповнення рахунку через касу без використання картки в неопераційний час, то кошти повинні стати доступні для проведення операцій на протязі 10-ти хвилин. Якщо є можливість - уточніть, будь ласка, деталі описаної Вами ситуації, щоб ми провели аналіз.
ТАСКОМБАНК запровадив новорічну акцію — «Свято депозитних відсотків», у рамках якої клієнтам банку надається можливість оформити депозит «Стабільний» у національній валюті на строк від 3-х до 12-ти місяців з додатковим бонусом до +1,5% до діючої ставки за вкладом.
Відкрити депозит у ТАСКОМБАНКу з підвищеною ставкою просто. У період акції, оформлюючи депозит «Стабільний» в будь-якому відділенні ТАСКОМБАНКу, клієнт самостійно обирає скретч-картку, стирає захисне покриття й одразу дізнається розмір свого додаткового бонусу за вкладом.
Акція ТАСКОМБАНКу «Свято депозитних відсотків» діє з 21 листопада 2016 року до 15 січня 2017 року. Взяти участь у ній можуть діючі та нові клієнти Банку. «Протягом усього року ТАСКОМБАНК демонструє ріст довіри клієнтів. Ми укріпили свої позиції в провідних рейтингах: входимо в ТОП-10 банків з надійності депозитів, у ТОП-5 банків з приросту депозитного портфеля фізичних осіб, підтвердили високий довгостроковий рейтинг надійності депозитних вкладів. Саме тому наша депозитна акція — це й данина новорічним традиціям, й елемент лояльності до клієнтів, котрі довіряють свої кошти банкам вищої категорії надійності й гарантовано, без будь-яких ризиків отримують додатковий дохід у вигляді відсотків», — підкреслив Олексій Беров, заступник Голови Правління з продуктів роздрібного бізнесу й маркетингу ТАСКОМБАНКу.
В мене таке враження, що мене катали хочуть розвести на напьорстки... Мало того, що навіть з максимальною добавкою 1,5% - курям на сміх, та ще й ті 1,5% не гарантовані, а треба вгадувати, під яким напьорстком той бонус. Тасєчка, ти мене ображаєш...
А напомните что будет если есть ТП Депозитный и ТП Старт, будет 2 винила?
Да, при наличии двух тарифных планов, которые подпадают под условия перехода на новый пакет услуг, после процесса миграции у Клиента будет две «Плативки».
Козак-характерник написав:В мене таке враження, що мене катали хочуть розвести на напьорстки... Мало того, що навіть з максимальною добавкою 1,5% - курям на сміх, та ще й ті 1,5% не гарантовані, а треба вгадувати, під яким напьорстком той бонус. Тасєчка, ти мене ображаєш...
Горщик, котрий "маринувався" з субботи до Серьожки-Комсомольця не попадає... Акція-розвід, вже років 10 назад саме такі були в тренді... А тут - реінкарнація .
Козак-характерник написав:В мене таке враження, що мене катали хочуть розвести на напьорстки... Мало того, що навіть з максимальною добавкою 1,5% - курям на сміх, та ще й ті 1,5% не гарантовані, а треба вгадувати, під яким напьорстком той бонус. Тасєчка, ти мене ображаєш...
Горщик, котрий "маринувався" з субботи до Серьожки-Комсомольця не попадає... Акція-розвід, вже років 10 назад саме такі були в тренді... А тут - реінкарнація .[/quote Такие акции в свое время предлагали …овно-банки. Если мне не изменяет память, то большинство из них, если не все, уже на ликвидации. Это как с Леней Голубковым: "Я не халявщик, я партнер". Интересно как банк будет определять кто партнер, а кто халявщик. Это как минимум надо себя не уважать, что бы что-то там натереть. Более глупой акции нельзя и представить.
[/quote] В мене таке враження, що мене катали хочуть розвести на напьорстки... Мало того, що навіть з максимальною добавкою 1,5% - курям на сміх, та ще й ті 1,5% не гарантовані, а треба вгадувати, під яким напьорстком той бонус. Тасєчка, ти мене ображаєш... [/quote]
А адреналін (!), коли тягнеш фішку, стираєш монеткою захисний шар?! За емоції і адреналін ще і доплачують - правда, малувато і тільки для депозитів в грн. Що ви накинулися на банк? Берете 10000 грн., відкриваєте 10 депозитів по 1000 і тягнете, стираєте, тягнете, стираєте - оформлюєте. Лото - забава від ТАС (с).