Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
emeta написав:Как лонгировать вклад чтобы добавили 0,2% ? Ждать пару дней после окончания? не разрывать по сроку?
emeta, добрый день! Данная процедура является автоматической, котрую банк проведет в случае если вклад не будет закрыт в течение 3 дней. Надбавка прибавляется к годовой процентной ставке в случае продления действия вклада на новый срок С уважением, ПриватБанк.
Козак-характерник написав:PrivatBank Приват, привіт! Я засмучився... Вирішив потратити з бонус плюс в магазині "Із села" у Львові по вул.Костомарова 1/3. Там кажуть, що з бонусного рахунку не можна платити. На сайті у вас в партнерах цей магазин є:
Вирішив повідомити про помилку, а там відповідного розділу немає:
Тицьнув на обум лазаря і написав, що не можна з бонусного рахунку платити в цьому лабазі.
Так все ж цей лабаз є вашим партнером по бонус плюс? Чи мене намахали? Там можна витрачати з бонусного рахунку? Якщо вже не є партнером вашим,то виправте на сайті! Не вводіть в оману козака! Дякую!
Козак-характерник, доброго дня! Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути даний випадок. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua посилання на цей відгук, дату і час купівлі і контакти для зв'язку з Вами, щоб ми могли розібратися і перевірити коректність роботи устаткування. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, Приватбанк!
Козак-характерник написав:PrivatBank Приват, привіт! Я засмучився... Вирішив потратити з бонус плюс в магазині "Із села" у Львові по вул.Костомарова 1/3. Там кажуть, що з бонусного рахунку не можна платити. На сайті у вас в партнерах цей магазин є:
Вирішив повідомити про помилку, а там відповідного розділу немає:
Тицьнув на обум лазаря і написав, що не можна з бонусного рахунку платити в цьому лабазі.
Так все ж цей лабаз є вашим партнером по бонус плюс? Чи мене намахали? Там можна витрачати з бонусного рахунку? Якщо вже не є партнером вашим,то виправте на сайті! Не вводіть в оману козака! Дякую!
Козак-характерник, доброго дня! Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути даний випадок. Повідомте, будь ласка, на help@pb.ua посилання на цей відгук, дату і час купівлі і контакти для зв'язку з Вами, щоб ми могли розібратися і перевірити коректність роботи устаткування. Сподіваємося на зворотний зв'язок! З повагою, Приватбанк!
Так я вже повідомив. Мене на підтримці магазину "Із села" таке сказали. До каси не дійшов.
PrivatBank Приват, я хочу 10% по ойро, нехай і налоХових по Субординованому! Як по баку! Чому ойропатріотів ображаєте? Давайте 10% по ойро і б' ємо по руках! Два акаунти по 5000 ойро я гарантую!
Козак-характерник написав:PrivatBank Приват, я хочу 10% по ойро, нехай і налоХових по Субординованому! Як по баку! Чому ойропатріотів ображаєте? Давайте 10% по ойро і б' ємо по руках! Два акаунти по 5000 ойро я гарантую!
По бакинскому уже есть. А евро через год, может, возьмете по 0,8.