Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 879880881882883 ... 1097>
Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:15

я в шоке
Востаннє редагувалось Tatos в Чет 06 сер, 2009 14:25, всього редагувалось 1 раз.
Tatos

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:15

Відповідно до закону, НБУ отримав право продовжувати на строк до шести місяців мораторій на задоволення вимог кредиторів банку, в якому на момент прийняття цього законодавчого акта (24 липня) уже введено такий мораторій.

За даними Нацбанку, дія мораторію на задоволення вимог кредиторів Укрпромбанку завершилося 21 липня 2009 року, тоді як банку "Надра" завершувалося 10 серпня, а Західінкомбанк - 12 серпня.

всетаки я не понял 21 закончился а приняли 24 о каком продлении может идти речь !!???
полный бред и беспредел со стороны власти пора палить машины и поджигать госучереждения !!!
lvm1976

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:23

Дисконт від 1 до 5 %. Шукаєш кредитника, домовляєшся , гасиш своїм депозитом кредит, а він тобі вертає суму готівкою. Дисконт платиш в касу банку . Менше говорити потрібно , а працювати. Розумник.
rascha

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:23

lvm1976 написав:Відповідно до закону, НБУ отримав право продовжувати на строк до шести місяців мораторій на задоволення вимог кредиторів банку, в якому на момент прийняття цього законодавчого акта (24 липня) уже введено такий мораторій.

За даними Нацбанку, дія мораторію на задоволення вимог кредиторів Укрпромбанку завершилося 21 липня 2009 року, тоді як банку "Надра" завершувалося 10 серпня, а Західінкомбанк - 12 серпня.

всетаки я не понял 21 закончился а приняли 24 о каком продлении может идти речь !!???
полный бред и беспредел со стороны власти пора палить машины и поджигать госучереждения !!!

Дружеский совет....думать...потом писать....за таки призывы мона статью получить...и тогда вам лет на 10 придется сразу продлить депо...а то до востребования висеть будут...у вас сообщений 13 а возраст 33...а мона подумать что наобоот...хотя конечно в чем то вы правы
ЗЫ..надеюсь вы не столь наивны чтобы полагать что интернет дает статус ИНКОГНИТО
бориска

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:28

при нашем беззаконии меня могут посадить и просто так ради забавы дык я же не папо карло кто про меня вспомнит и кому я нужен :wink:
lvm1976

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:32

бориска написав:
lvm1976 написав:Відповідно до закону, НБУ отримав право продовжувати на строк до шести місяців мораторій на задоволення вимог кредиторів банку, в якому на момент прийняття цього законодавчого акта (24 липня) уже введено такий мораторій.

Дружеский совет....думать...потом писать....за таки призывы мона статью получить...и тогда вам лет на 10 придется сразу продлить депо...а то до востребования висеть будут...у вас сообщений 13 а возраст 33...а мона подумать что наобоот...хотя конечно в чем то вы правы
ЗЫ..надеюсь вы не столь наивны чтобы полагать что интернет дает статус ИНКОГНИТО

Не, ну не скажи, можно зайти в инет клуб написать всякой куйни и как тебя потом вычеслят?
Shadow Lord

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:41

правильно, мы можем только с рваным плакатиком постоять тихонько,,, это в других странах - как пройдутся по улицам ...- все увидят и услышат ... и уж точно не проигнорируют..... На нашу власть тыжело подействовать цивилизованным путем , у нас же беззаконие сплошное ,,,, только испугать,,, на как...
НЕВ1

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:41

Shadow Lord
ЛЕгко...ты чо туда в маске зайчика придеш? и платить не будешь...если надо будет найдут...но я не настаиваю...каждый мо писать чо хочет...я просто напомнил...
бориска

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:43

И еще примечательно. Раньше (до недавних измнений) в ст.85 "Мораторий" закона о банках значилось:
Мораторій на задоволення вимог кредиторів поширюється на зобов'язання, строки виконання яких настали до призначення тимчасової адміністрації.

А теперь этой нормы нет!!! :o
Таким образом, раньше вроде как бы обязаны были возвращать вклады, срок возврата которых настал после введения ВА. А теперь выходит можно не возвращать и те, и другие! Лафа.

Кроме того, раньше было:
Протягом дії мораторію:
1) забороняється стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства України;

А сейчас:
Протягом дії мораторію:
1) забороняється здійснювати стягнення на підставі виконавчих
документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення,
та вжиття заходів, спрямованих на забезпечення такого стягнення
відповідно до законодавства України;

Т.е. наложить арест на имущество и прочие активы банка не получиццо! Красата...
MAL

Повідомлення Додано: Чет 06 сер, 2009 14:45

rascha написав:Дисконт від 1 до 5 %. Шукаєш кредитника, домовляєшся , гасиш своїм депозитом кредит, а він тобі вертає суму готівкою. Дисконт платиш в касу банку . Менше говорити потрібно , а працювати. Розумник.

Вот видите все стало на свои места...а если бы статус поменяли вас мо и не раскусилибы...У Вас как у Штирлица...тот тоже шол по улице Берлина и не мог понять чо все оглядываются...а оказалось что забыл парашют отстегнуть в лесу...
бориска

#<1 ... 879880881882883 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ