Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
С наступающим Новым годом! Объясните мне какой смысл пользоваться кредитными бабками? Их же все рано надо возвращать. Так почему же не тратить свои? Мне приват давал 30к и абанк 25к. Я с перепугу отказывался.
andreyiskra написав:С наступающим Новым годом! Объясните мне какой смысл пользоваться кредитными бабками? Их же все рано надо возвращать. Так почему же не тратить свои? Мне приват давал 30к и абанк 25к. Я с перепугу отказывался.
Отдавать то нужно, но Ваши деньги могут например стоять 55 дней на депозите, а Вы в то время все покупаете на кредитные и полностью без процентов пользуетесь кредитом.
andreyiskra написав:С наступающим Новым годом! Объясните мне какой смысл пользоваться кредитными бабками? Их же все рано надо возвращать. Так почему же не тратить свои? Мне приват давал 30к и абанк 25к. Я с перепугу отказывался.
adamsmittttt було таке як у вас з чіповою, - з магніткою, - на укрзалізничних авалівських посах, касири пояснювали що 3 разрозалтитися карткоюне дасть. Чи правда , не знаю.
Starikan Дякую друже! Рік новий іде новим кроком, Всіх вітаєм з Новим роком! Бажаєм здоровя, добра і надії, Хай в новому році збудуться мрії, А святкова колядка на Різдво Христве Дарує вам Віри, Надії й Любові.
andreyiskra написав: Объясните мне какой смысл пользоваться кредитными бабками? Их же все рано надо возвращать. Так почему же не тратить свои? Мне приват давал 30к и абанк 25к. Я с перепугу отказывался.
Проходим мимо, не задерживаем очередь. Не надо, упрашивать не будем. PS Рано утром оперативненько приватовские банкоматы уже засветили новые уменьшенные процентные ставки по валютным депо...
З Новим Роком! Обіцянку щодо ставок у валюті нове керівництво дотримало. Тепер добре щоб керівництво дотрималось і інших обіцянок. І вернути приват в список живих банчиків з чистилища націоналізації.