Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Скупердяй написав:У мене лопата гостра, і грушевий сад великий ... тому якби я за це переживаю меньше чим за те, де Пєтя і Лєра знову засунуть руку в мою кишеню
А як Ви гроші пакуєте перед закопуванням? В якісь вакуумні пакети?
_sergey_ написав:Представитель тут есть? Сделайте нормальный прайс на тарифы платёжных карт для каждой группы получателей отдельно, там же чёрт ногу сломит!!
Там все зрозуміло. Є тарифи на пакет послуг, а в рамках кожного тарифу діють різні види карт. Співставляйте пакет і карту.
Скупердяй написав:У мене лопата гостра, і грушевий сад великий ... тому якби я за це переживаю меньше чим за те, де Пєтя і Лєра знову засунуть руку в мою кишеню
А як Ви гроші пакуєте перед закопуванням? В якісь вакуумні пакети?
chipmunk написав:Як їхню сб переконати щоб не чіпала перекази на іншу картку? а то кажунь все ок,спробуйте ще раз, і знову illegal...
Можна попросити щоб відключили блокування п2п до кінця доби в колл-центрі. Як правило помагає. Ну і ліміт на інет операціі потрібно встановити достатній