|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:02
Скупердяй написав:Тобто, я ризикую вкладючись в БС під час очистки, можливо навіть маю збиток при виплатах фондом валюних депо, а мені ріжуть субсидію ... З таким успіхом виплату від Хвонду можна включати в дохід, і ще оподатковувати його
Як писав Шота Руставелі "Що зберіг ти, те пропало..." Збиток точно маємо на курсі грн. через інфляційний податок. А так витратив на житло чи на щось інше - отримав субсидію, живеш в гуртожитку (образно), але маєш заощадження, значить оподаткуємо, щоб давати субсидії іншим.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1119 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:12
Ой+ написав: Скупердяй написав:Тобто, я ризикую вкладючись в БС під час очистки, можливо навіть маю збиток при виплатах фондом валюних депо, а мені ріжуть субсидію ... З таким успіхом виплату від Хвонду можна включати в дохід, і ще оподатковувати його
Як писав Шота Руставелі "Що зберіг ти, те пропало..." Збиток точно маємо на курсі грн. через інфляційний податок. А так витратив на житло чи на щось інше - отримав субсидію, живеш в гуртожитку (образно), але маєш заощадження, значить оподаткуємо, щоб давати субсидії іншим.
і який потрібно висновок зробити - з банків геть 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:15
Скупердяй написав:і який потрібно висновок зробити - з банків геть
дядю, спок1й то все фантастично
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:16
Ukrainian написав: Ой+ написав: Ukrainian написав:В квітні закінчується кілька вкладів в євро оформлених на родичів. Заберу якщо почнуть рахувати депозитний дохід при отриманні субсидії, в противному разі в родичів заберуть субсидіі. Продовжу на рік якщо депозитний дохід не будуть враховувати. Інших варіантів не бачу. Яким боком тут телік ?
Про телік за +50 тис. тут до того, що бажання мас мати і субсидію і всілякі блага пов'язані з високим доходом, який протилежний самій ідеї субсидій. Але можливий варіант урізання субсидій різним чином. А зараз вроді якщо комуналка більше 15% у межах норм споживання до доходу, то є субсидія. Так що депозитний дохід, якщо він взагалі буде врахований, тільки збільшить обов'язковий платіж, хіба досить великі суми % доходу його унеможливлять.
Я особисто на субсидію і не претендую . Я про те що родичі мені по суті роблять послугу; і якщо субсидіі відмінять їм через депо ( мій ); то я бабло з привата заберу і занесу в банк де не 6.5% по євро а 5-6% Або нехай суму гарантування як в Білорусі чи Росії роблять я уже мовчу про ЄС
Субсидії їм не відмінять, а включать дохід від депо в сукупний дохід. Просто доведеться відсотків 10-15 від депозитного доходу залишати родичам)) А там уже вирішувати чи ділитися з державою тими 10-15%, чи отримувати на 10-20% менше доходу в іншому банку.
-
stryzhko
-
-
- Подякував: 412 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:23
stryzhko написав:Субсидії їм не відмінять, а включать дохід від депо в сукупний дохід. Просто доведеться відсотків 10-15 від депозитного доходу залишати родичам)) А там уже вирішувати чи ділитися з державою тими 10-15%, чи отримувати на 10-20% менше доходу в іншому банку.
В моєму випадку, вигідніше перейти до іншого банку. Тому чекаю квітня. Держава і так уже 20% забирає від доходу. Взагалі якщо ставки впадуть ще нижче то планую усе з банків забрати і вкластися в інші інструменти.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:32
clientage написав:Універсальна картка з індивідуальним дизайном з фото - с чипом ...заказать шоли? посмотреть шо будет 
Самое худшее - привяжется не к тому счету. Но, это когда акция была на столетие независимости. А так, чип как чип, все работает.
-
wig
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 326 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:48
wig написав:это когда акция была на столетие независимости
Ну щас тоже как бонус за оплату раздают за 0.01грн выпуски именных фотокарт 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 08 січ, 2017 21:58
Ukrainian написав: stryzhko написав:Субсидії їм не відмінять, а включать дохід від депо в сукупний дохід. Просто доведеться відсотків 10-15 від депозитного доходу залишати родичам)) А там уже вирішувати чи ділитися з державою тими 10-15%, чи отримувати на 10-20% менше доходу в іншому банку.
В моєму випадку, вигідніше перейти до іншого банку. Тому чекаю квітня. Держава і так уже 20% забирає від доходу. Взагалі якщо ставки впадуть ще нижче то планую усе з банків забрати і вкластися в інші інструменти.
Ага, у які? Мені не відомо про інші нормальні інструменти. РЦП, там де 3-5 емітентів лишилося, на яких ще можна з натяжкою, але не без надмірного ризику дивитися...?
-
Всюдиносапхайчик
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 84 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 січ, 2017 22:03
Ukrainian написав: KIM30 написав: Ukrainian написав:В квітні закінчується кілька вкладів в євро оформлених на родичів. Заберу якщо почнуть рахувати депозитний дохід при отриманні субсидії, в противному разі в родичів заберуть субсидіі. Продовжу на рік якщо депозитний дохід не будуть враховувати. Інших варіантів не бачу.
а толку з того, що вони депозит заберуть. Наскільки я знаю, дохід рахується з попередній період (рік).
Ну а якщо зовсім не заберати то субсидіі взагалі не буде в майбутньому.
але тоді будуть депозити і дохід з них. А так заберете і не будете мати ні того ні іншого.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 08 січ, 2017 22:05
Всюдиносапхайчик написав:Ага, у які? Мені не відомо про інші нормальні інструменти. РЦП, там де 3-5 емітентів лишилося, на яких ще можна з натяжкою, але не без надмірного ризику дивитися...?
То вже мої проблеми. Але запевняю в мене вони є.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1