Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Маючи репутацію затятого пропагандиста Укргазу, вважаю за потрібне зазначити: 1) Впровадження надпримітивного МайУкргазбанку є нехай невеличким, але кроком уперед. 2) Серед державних від народження та націоналізованих банків єдиним конкурентоспроможним продуктом Укргазу є гривневі ПроЗапаси. Але за умови вмілого користування і враховуючи, що час для їхнього наповнення ще не настав.
mike41 написав:Маючи репутацію затятого пропагандиста Укргазу, вважаю за потрібне зазначити: 1) Впровадження надпримітивного МайУкргазбанку є нехай невеличким, але кроком уперед. 2) Серед державних від народження та націоналізованих банків єдиним конкурентоспроможним продуктом Укргазу є гривневі ПроЗапаси. Але за умови вмілого користування і враховуючи, що час для їхнього наповнення ще не настав.
открою секрет.мешает некоторым пользователям использовать прозапас наличие комиссии.открыть бесплатно текущий счёт в любом отделении и снять досрочно валютой , неужели это так плохо ???
mike41 написав:Маючи репутацію затятого пропагандиста Укргазу, вважаю за потрібне зазначити: 1) Впровадження надпримітивного МайУкргазбанку є нехай невеличким, але кроком уперед. 2) Серед державних від народження та націоналізованих банків єдиним конкурентноспроможним продуктом Укргазу є гривневі ПроЗапаси. Але за умови вмілого користування і враховуючи, що час для їхнього наповнення ще не настав.
открою секрет.мешает некоторым пользователям использовать прозапас наличие комиссии.открыть бесплатно текущий счёт в любом отделении и снять досрочно валютой , неужели это так плохо ???
"Неконкурентноспроможне" і "не так погане" - то не одне й те ж. Кому відкриваєте секрети? Хуч на рахівницях, хуч на чому, а виходить так: 6%*0,805=4,83%; 4,83%/12=0,4025%; 0,75%/0,4025%=1,86. Чи так вже добре мати два місяці чистий збиток? І це ще за деяких умов, а то й довше. У євро в нуль запасливий вкладник виходить через квартал.
mike41, а если я не снимал доляры с момента открытия проЗапаса? А было это в феврале 13 года. Вроде не так плохо и двухмесячный убыток "размазался" уже. И снятие в обозримом будущем не планируется
mike41 написав:Маючи репутацію затятого пропагандиста Укргазу, вважаю за потрібне зазначити: 1) Впровадження надпримітивного МайУкргазбанку є нехай невеличким, але кроком уперед. 2) Серед державних від народження та націоналізованих банків єдиним конкурентноспроможним продуктом Укргазу є гривневі ПроЗапаси. Але за умови вмілого користування і враховуючи, що час для їхнього наповнення ще не настав.
"Неконкурентноспроможне" і "не так погане" - то не одне й те ж. Кому відкриваєте секрети? Хуч на рахівницях, хуч на чому, а виходить так: 6%*0,805=4,83%; 4,83%/12=0,4025%; 0,75%/0,4025%=1,86. Чи так вже добре мати два місяці чистий збиток? І це ще за деяких умов, а то й довше. У євро в нуль запасливий вкладник виходить через квартал.
небось просто никак не решитесь время своё по 1-2ч тратить на это "супер-пупер"-газ-обслуживание легче в том же каком-никаком пышном Ощаде за 10-15мин с карты снять
ПС. Хотя в ГазМясе на Березняках одно время мона было по телепону реально договориться с менагером на конкретное время обслуживания
Хлопці! Я маю ці "Запаси" від націоналізації Укргазу у всіх трьох валютах. І ми з Вами непогано змащували дзьоба долярками донедавна, маючи ставку 10,5% Але не заперечуйте мого права вважати, що зниження ставки до 4,83% змінило ситуацію.
Востаннє редагувалось mike41 в Пон 09 січ, 2017 15:37, всього редагувалось 1 раз.
clientage написав: по 1-2ч тратить на это "супер-пупер"-газ-обслуживание
Повторюю, що лише чайхана врятує ГазМяс... Мона зависати там і кайфувати тоді, в очікуванні валюти... Більшу частину мона одразу залишати на чай і танець живота!
mike41 написав:Хлопці! Я маю ці "Запаси" від націоналізації Укргазу у всіх трьох валютах. І ми з Вами непогано змащували дзьоба долярками донедавна, маючи ставку 10,5% Але не заперечуйте мого права вважати, що зниження ставки до 4,83% змінило ситуацію.
Так мир вокруг тоже изменился Всё ж в сравнении познается. Чем псевдо 6% хуже каких-нибудь 4,5% настоящих в "стеклянной" банке? И Вам же прекрасно известно, что баланс счета важнее, чем размер процентов
mike41 написав:Хлопці! Я маю ці "Запаси" від націоналізації Укргазу у всіх трьох валютах. І ми з Вами непогано змащували дзьоба долярками донедавна, маючи ставку 10,5% Але не заперечуйте мого права вважати, що зниження ставки до 4,83% змінило ситуацію.
Так мир вокруг тоже изменился Всё ж в сравнении познается. Чем псевдо 6% хуже каких-нибудь 4,5% настоящих в "стеклянной" банке? И Вам же прекрасно известно, что баланс счета важнее, чем размер процентов
А де Ви бачили у моїх списках склотару? Унікредит з Універсалом викреслено. Але вести розрахунки, за скільки місяців, наприклад, у новому держбанку компенсуються "відхідні" 0,75%, за гріх не вважаю.