Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
PUMB написав:[quote="3972878:Козак-характерник] Дякую! Тобто тариф і ліміти визначає банк - емітент карти, а не банк, банкомьот якого використовується для переказу?[/quote] Визначає банк, який є одночасно й власником банкомату та емітентом карти.[/quote][/quote][/quote][/quote] А якщо я роблю переказ між картами, емітентом яких є банк Радіусу в банкомьоті іншого банку, що теж входить в Радіус? Комісії сумуються (комісія власника банкомьот + комісія банка-емітента карти)?[/quote]
Ви зможете зробити переказ лише між картами одного банку.
PUMB написав:Ви зможете зробити переказ лише між картами одного банку.
Я про то і кажу. Але якщо я переказ буду робити в не "рідному" банкомьоті Радіуса, то комісії від банка-власника банкомьота і банка-емітента карток, що теж входять в Радіус сумуються?
Ну добре, запитаю інакше, так би мовити по домашньому, на конкретному прикладі... Читаю в тарифах банку "Конкорд"... Перекази з карту на карту можна зробити в рідному банкомьоті і банкомьоті банків-партнерів "Радіуса".
Змоделюємо ситуацію. Я роблю переказ в банкомьоті ПУМБи з карти Конкорду на іншу карту Конкорда. В тарифах карти Конкорда є плата за таку послугу. ПУМБа з мене щось візьме додатково за юзання її банкомьоту?
BBC написав:Предприятия Ахметова выводят счета и зарплатные проэкты с пумбы... К чему бы это?
Откуда инфа? ПУМБа - Следующий кандидат на ликвидацию? Что придумали олигархи на этот раз?
Можливо Ахмет брав кредитик в Альфі чи Укрсоці...віддавати немає чим...і вирішив розплатитись рахунками своїх підприємств. Ще можливий варіант що Укртелеком в швидкому часі буде не його. З корешами то за Укртелеком не розплатився...тому і на Кіпрі блоканули Ахмета. Гіпотез можна кучу висувати. Все ІМХО.
alex_b написав:sens ну повода для блока нет, почему заблочили тоже не говорят. Выходит что заблочили просто так. Я ранее считал что это гоуно, теперь неоднократно убедился на личном опыте. Вычоркуем. Надеюсь таки инфа подтвердится и к лету его тоже отправят под нож. Я буду только рад, да и наверное не только я.
Зп проекты переводят в другие банки, иб новый вывалили, следующее что будет - переход на новый процессинг и вынос вперед ногами? Кто там еще сомневался в моих словах?
BBC написав:Предприятия Ахметова выводят счета и зарплатные проэкты с пумбы... К чему бы это?
Откуда инфа? ПУМБа - Следующий кандидат на ликвидацию? Что придумали олигархи на этот раз?
Можливо Ахмет брав кредитик в Альфі чи Укрсоці...віддавати немає чим...і вирішив розплатитись рахунками своїх підприємств. Ще можливий варіант що Укртелеком в швидкому часі буде не його. З корешами то за Укртелеком не розплатився...тому і на Кіпрі блоканули Ахмета. Гіпотез можна кучу висувати. Все ІМХО.