Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Що робити ? Мабуть міняти банк. Ну їх в дупу ці українські державні банки з їх супер клієнто орієнтованим обслуговуванням. Та вічно глючний он-лайн банком.
Мне приходит. Ну и не нравится поменяйте ныть зачем постоянно???
Мені теж раніше приходили. Я не нию я інформую; для цього форум і створений. Почитають майбутні вкладники про сервіс в цьому говнобанку і два рази подумають перед тим як сюди вступити !
Зайшов без проблем. Оператор Лайф. Повірте, це не найгірший банк. І він стає кращим. Це моя думка.
Що робити ? Мабуть міняти банк. Ну їх в дупу ці українські державні банки з їх супер клієнто орієнтованим обслуговуванням. Та вічно глючний он-лайн банком.
Мне приходит. Ну и не нравится поменяйте ныть зачем постоянно???
Мені теж раніше приходили. Я не нию я інформую; для цього форум і створений. Почитають майбутні вкладники про сервіс в цьому говнобанку і два рази подумають перед тим як сюди вступити !
v57 написав:а шо-то тело весна-красна не падает на карту. 10го окончание %% упали. а тело в понедельник упадет или в отделение топать?
топать , я сибе в день закрытия депо топал , не забыл при этом за 3!!! дня заказать готивочку. Будете топать - паспорт , код возьмите и карту к которому привязана была ВЕСНАКРАСНА.
v57 написав:а шо-то тело весна-красна не падает на карту. 10го окончание %% упали. а тело в понедельник упадет или в отделение топать?
В мене відсотки впали в 0.00, в 7.10 прийшла смс "Ваш депозит знято", а в 9.20 гроші впали на карту. Не знімав, поповнив стовчики, які зроблені раніше через додаток. Все пройшло без проблем.