Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Сьогодні у відділенні просив підключити мені подвійну ставку до Віза Голд. Відповідь менеджерів: до безкоштовних Віза Голд, які приходили по пошті кілька років тому не підключаємо!
KIM30 написав:Сьогодні у відділенні просив підключити мені подвійну ставку до Віза Голд. Відповідь менеджерів: до безкоштовних Віза Голд, які приходили по пошті кілька років тому не підключаємо!
В мене підключено. Та нараховані за січень відсотки це підтверджують.
KIM30 написав:Сьогодні у відділенні просив підключити мені подвійну ставку до Віза Голд. Відповідь менеджерів: до безкоштовних Віза Голд, які приходили по пошті кілька років тому не підключаємо!
В мене підключено. Та нараховані за січень відсотки це підтверджують.
та старша пані що зліва сидить, теж відмовила у підключенні БВК Віза Голд.