Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
оказывается на начало РП у меня было 66 коп собственных средств. которые не показывает выписка в МАБе но они учитываются при отображении задолженности на конец РП
И в чем была неправа Альфа?
альфа не права в том, что вводит в заблуждение клиента своей "выпиской" сколько он должен. а именно включает в список операции которые проведены банком за пределами РП и не включает свои средства на начало РП. да, можно как тут советуют в экселе поиграться фильтрами, просмотреть прошлый РП на предмет вычисления своих денег - но что это за сервис возле которого еще с бубном танцевать нужно? так ферштейн?
ЗЫ кстати на почту почему то присылают нормальную выписку. где все правильно отображено и посчитано.
ЗЗЫ кстати у меня получалось три суммы. 1. в шапке карточки (правильная сумма которая совпала с выпиской на почте) 2. в экселе после отброса сумм которые провелись за пределами РП (отличие на 66 коп из-за того что я вообще нигде в МАБе не видел что у меня есть свои деньга на начало РП) 3. "выписка" получаемая в МАБе (просто сумма из расхода-прихода по дате совершения операции а не проведения бонком) и вы считаете что это нормальная ситуация??? что бы клиенту разобраться что же ему платить нужно всех поднять на уши???
balance написав:Підкажіть чи правильно я розумію, якщо здійснити 12 розрахунків на будь-яку суму карткою платінум, то обслуговування пакету Platinum Black буде безкоштовним?
так, правильно. 12 за місяць.
Торгові операції - операції, що були здійснені по рахункам ЕПЗ Пакету послуг ( заблоковані суми не враховуються) за допомогою платіжної картки в торгово-сервісній мережі або інтернеті ( за виключенням операцій здійснених у Системі Інтернет-сервісу «My Alfa-bank», переводи з картки на картку / на рахунок, кредитовий сліп, reversal, купівля дорожних чеків).
balance написав:Підкажіть чи правильно я розумію, якщо здійснити 12 розрахунків на будь-яку суму карткою платінум, то обслуговування пакету Platinum Black буде безкоштовним?
так, правильно. 12 за місяць.
Торгові операції - операції, що були здійснені по рахункам ЕПЗ Пакету послуг ( заблоковані суми не враховуються) за допомогою платіжної картки в торгово-сервісній мережі або інтернеті ( за виключенням операцій здійснених у Системі Інтернет-сервісу «My Alfa-bank», переводи з картки на картку / на рахунок, кредитовий сліп, reversal, купівля дорожних чеків).
гутарят, що весною вже не будуть враховувати кількість покупок ... тому якщо особливо не пече краще відкрити Комфорт
Те, що залишалось привабливим в кредитках альфи (розстрочка) наразі поламано... як воно працює вже ніхто не знає, списання по рахунку платежів відбуваються хаотично в різні розрахункові періоди (або 2 платежі в 1 період або жодного та через один), інформування в майальфі вже липові, бо з смс не мають нічого спільного, суми різні. Сьогодні я в ручному режимі просив провести по рахунку потрібні операції - платежу по розстрочці, відсотки ... Ніколи б раніше не подумав, що таке буде в альфі. Кешбек на фоні 30 денного грейсу стає не цікавий... Зате лічильник прикрутили з черговими обіцянками чуда та Алла усіх кохає телефоном... Посони там страдають я бачу, бабло освоюють. Пора прийшла карти закривати. Одну точно, іншу поки на полицю мабуть.