А хтось гутарив, що тутошні золотогоршочники підживлюють окупанта, тим, що монетки золоті із горщиків до москалів несуть. А бач, як наші монетки санкційні москалей налякали. Пріпсдєлі... Кожний щирий патріот, гайда до москалів під Фонд! Треба виснажувати москаля! Нехай платить українському золотогоршочнику!
Козак-характерник написав:Хай живуть і козака пригощають! Припинять пригощати, я теж з Вами топтатимуся по жадібному москалеві... ...Я пильную за москалем: один раз він вже оступився (заборона поповнення стовпчиків), другої підстави не прощу...
Козак-характерник написав:Хай живуть і козака пригощають! Припинять пригощати, я теж з Вами топтатимуся по жадібному москалеві... ...Я пильную за москалем: один раз він вже оступився (заборона поповнення стовпчиків), другої підстави не прощу...
idealstorm написав:А пополнение у них 100% от перв суммы 1 раз в месяц календарный или как?
Да.
Ну инфу дали почти за две недели. Заносить по максимуму ?
Ну тем, кто летом-осенью успел и посадил здесь не "траву" на лужайке, а хотя бы молодую зеленую елочку - еще смысл имеет довезти игрушки Остальным уже и боржоми не поможет, походу
Квесторе_поверніться написав:Можливо на вихід лижі нагострили?Кредити продати....депозити роздати....і самоліквідуватися. Ні?
либо куратор НБУ заставил сделать обрезание пополнения...
Куратор і ставки би порізав, а так вони поки ще середні по ринку Думаю просто в загальному тренді, навіщо сьогодні барти гроші за великі %%, коли можна завтра уже за маленькі %%