Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
У меня пакет Платинум блэк с бесплатным обслуживанием (депозит свыше 100К гривен) Мне теперь также нужно делать 12 операций в месяц, чтобы не "попасть" на абонплату?
Q23 написав:У меня пакет Платинум блэк с бесплатным обслуживанием (депозит свыше 100К гривен) Мне теперь также нужно делать 12 операций в месяц, чтобы не "попасть" на абонплату?
Q23 написав:У меня пакет Платинум блэк с бесплатным обслуживанием (депозит свыше 100К гривен) Мне теперь также нужно делать 12 операций в месяц, чтобы не "попасть" на абонплату?
Кто может внести ясность? Где почитать?
Щомісячна плата за пакет банківських послуг, яка залежіть від залишку власних коштів Клієнта у Банку АБО суми торгових операцій АБО кількості торгових операцій за місяць. https://alfabank.ua/upload/Tarrifs_stanard.pdf