Идея Банк (2008 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 12771278127912801281 ... 1958>
Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 10:53

velvet написав:
  Webracer написав:Я не боюсь фінмоніторингу. Від коли це Ідеябанк став податковою чи іншим контролюючим органом?І що взагалі такого в моєму призначенні платежу: «Поповнення власного рахунку»? Що тут моніторити?До речі, 2 тижні тому платіж з подібним моїм формулюванням в призначенні платежу вони провели, а сьогодні їм щось не те. Роблю висновок, що це просто чиясь забаганка! Якась самозакохана персона в головному офісі вирішила показати, що вона там «начальник».

там скорее вопрос не по финмониторингу, а налогообложению, укажите в назначении платежа : перечисление чистого дохода, обычно это все банки устраивало при перечислении с 2600 ФОПа на его его счёт 2620 как физлица...

1. А якщо це не чистий дохід? Тим більше у ФОПів на єдиному податку такого поняття як чистий дохід взагалі немає! Всі гроші які зайшли на рахунок, які ФОП отримав — це дохід.
2. Дохід визначається при зарахуванні коштів на рахунок, а не при видатковій операції.
3. Від коли це банк став виконувати роль податкової? Що означає «влаштовувало банки»? Мені більш відомо, що то за кошти і куди, і за що я їх перераховую. Я не можу називати гроші тим чим вони не являються і писати в призначенні те, що хоче банк.
4. Призначення платежу взагалі потрібне для отримуючої сторони (банку, фактичного отримувача).
Webracer

Подякував: 177 раз.
Подякували: 337 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 17 лют, 2017 16:40

Webracer написав:
  velvet написав:
  Webracer написав:Я не боюсь фінмоніторингу. Від коли це Ідеябанк став податковою чи іншим контролюючим органом?І що взагалі такого в моєму призначенні платежу: «Поповнення власного рахунку»? Що тут моніторити?До речі, 2 тижні тому платіж з подібним моїм формулюванням в призначенні платежу вони провели, а сьогодні їм щось не те. Роблю висновок, що це просто чиясь забаганка! Якась самозакохана персона в головному офісі вирішила показати, що вона там «начальник».

там скорее вопрос не по финмониторингу, а налогообложению, укажите в назначении платежа : перечисление чистого дохода, обычно это все банки устраивало при перечислении с 2600 ФОПа на его его счёт 2620 как физлица...

1. А якщо це не чистий дохід? Тим більше у ФОПів на єдиному податку такого поняття як чистий дохід взагалі немає! Всі гроші які зайшли на рахунок, які ФОП отримав — це дохід.
2. Дохід визначається при зарахуванні коштів на рахунок, а не при видатковій операції.
3. Від коли це банк став виконувати роль податкової? Що означає «влаштовувало банки»? Мені більш відомо, що то за кошти і куди, і за що я їх перераховую. Я не можу називати гроші тим чим вони не являються і писати в призначенні те, що хоче банк.
4. Призначення платежу взагалі потрібне для отримуючої сторони (банку, фактичного отримувача).

1.Вам всего лишь подсказали выход ;)
На столько боитесь слова чистый? пропустите, указывайте "дохiд пiдприемця".
Вопрос лишь в том, что счет 2600 и 2620 это юридически разные лица и назначение платежа "перечисление собственных средств" не отражает сути операции. Возможно вы возвращаете себе (как учредителю) финансовою помощь (не рекомендую без детального ознакомления с налоговым кодексом), возможно выдаете самому себе средства на оплату товаров и услуг, возможно возвращаете себе аванс на приобретение у самого себя товаров и услуг, возможно это командировочные, возможно выплачиваете себе как наемному работнику (руководителю) заработную плату, возможно оплачиваете другие услуги предоставленные вам как ФОП вами как физическое лицо ... видите как много вопросов?
2. Ну так отразите как расход ;)
3. Для физлица не предпринимателя? (а когда было по другому?). Еще, не будути налоговой банк обязан проверять факт перечисления сборов и платежей с ЗП юр лиц не ялвяясь при этом ни ПФ, ни СоцСтрахом ни налоговым агентом. Вы суть операции таки укажите, вот объяснение почему банк вдруг захотел:
3.8. Реквізит "Призначення платежу" платіжного доручення
заповнюється платником так, щоб надавати повну інформацію про
платіж та документи, на підставі яких здійснюється перерахування
коштів отримувачу. Повноту інформації визначає платник з
урахуванням вимог законодавства України.
Платник відповідає за дані, що зазначені в реквізиті
платіжного доручення "Призначення платежу". Банк перевіряє
заповнення цього реквізиту на відповідність вимогам, викладеним у
цій главі, лише за зовнішніми ознаками.
{ Пункт 3.8 в редакції Постанови Національного банку N 132
( z0469-05 ) від 15.04.2005 }

Я, кстати, поражаюсь как до сих пор банк проводил подобную **йню. И, не дай бог конечно, когда-нибудь у вас еще возможно возникнут вопросы-претензии к банку почему до сих пор он подобную **йню проводил.
4. Ну вот банк и просит указать надлежащее назначение платежа для получателя средства ;)
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 12:46

Re: Идея Банк

По Card Blanche White нараховується КБ за Епіцентр?
ziks

Подякував: 41 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 12:48

ziks
Нет.
Vorlon

Подякував: 490 раз.
Подякували: 1141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 14:47

ziks написав:По Card Blanche White нараховується КБ за Епіцентр?

Нет.
А кто-нибудь про Леруа Мерлен, Практикер и Нову Линию подскажет?
ukrprom2014

Подякував: 29 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 14:55

ukrprom2014 написав:Нову Линию

Нет - это ведь также строительный супермаркет, как и Эпицентр.
Vorlon

Подякував: 490 раз.
Подякували: 1141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 14:58

ziks написав:По Card Blanche White нараховується КБ за Епіцентр?

5211. Некошерный.
guntherhouse777

Подякував: 2 раз.
Подякували: 346 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 15:16

Webracer

3. Від коли це банк став виконувати роль податкової?

Від тоді, коли став (був призначений) агентом первинного фінансового моніторингу.

В цьому році банки зрозуміли (або їм пояснили), що гроші, здобуті ухилянням від сплати податків, є здобутими злочинним шляхом. Відтак підпадають під фінмоніторинг.

За неналежне здіснення останнього банки можуть лишитись ліцензії, окрім того передбачена кримінальна відповідальність їх керівників.

Можливо Ви вже бачили, як в інших банках в цьому році почав працювати фінмоніторинг (позакручував гайки)? От, мабуть, і до Ідеї дійшло.

Далі буде.

Для банку також. Для контролю. Не розкриєте належно (в т.ч. у ньому) зміст операції, задовбають запитами (з вимогами роз'яснень). А як будете сперечатись, запропонують з речами (грошима) на вихід.

І не слід надіятись, що в якомусь іншому банку буде інакше (краще). Оскільки тут лише питання часу. І розуміння банками того, чого від них хочуть.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 20 лют, 2017 15:28

busypit

4. Ну вот банк и просит указать надлежащее назначение платежа для получателя средства ;)

Это пока еще просит. А потом будут минус много-много девяток на всех счетах и куча геморроя. Т.к. от банков требуют, чтобы они не только просили. Кроме того "просьбами" проделанную работу не особо покажешь.

З.Ы. Кстати, сенкс, за разъяснение по нормативным требованиям к выпискам (давно я в ту Постанову НБУ не заглядывал). В последнее время был сильно занят, некогда было поблагодарить.
newbie

Подякував: 22 раз.
Подякували: 641 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2017 13:04

Re: Идея Банк

Оплата коммуналки через easypay.ua белой картой, попадает в бесплатные платежи? КБ первый месяц по ним начисляется?
ziks

Подякував: 41 раз.
Подякували: 87 раз.

Профіль

#<1 ... 12771278127912801281 ... 1958>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор