Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank в мобильном приложении для яблок - при первом запуске после логина идет запрос - "Использовать вход по отпечатку пальца?". Отвечаем "Да", заходим в приложение, закрываем его. Запускаем по новой, заходим в настройки, переключатель использования отпечатка пальца отключен????, включаем, получаем сообщение, что отпечаток пальца будет работать после логина, логинимся, закрываем приложение, отпечаток пальца работает. В этом всем не ок, что после первого ответа "Да", эта опция в настройках должна включиться.
casper12 написав:алла у відділенні відмовила у виплаті від фгвфо по платинуму. хотів отримати безготівково на власний рахунок (я є клієнтом алли). Ганьба!
casper12 написав:алла у відділенні відмовила у виплаті від фгвфо по платинуму. хотів отримати безготівково на власний рахунок (я є клієнтом алли). Ганьба!
Квесторе_поверніться написав:Сasper12, відмовила в грубій формі?
ні, з посмішкою на обличчі. але ж факту відмови це не відміняє.
Сьогодні в Альфі реєстр на виплати появився в 11-00. В відділенні складали список чергу...спочатку троха готівку через касу давали. Потім для імяреків готівка скінчилась і кидали або на карту або на депо. Десь біля до 15-00 жодному імяреку ще не відмовили. Попізже відділення покинув...і кому відмовляли...не знаю. Згадав. Ще й на завтра там якусь чергу формували...так що клієнти Альфи в прольоті, до менеджерів не доступитися.
У товарища тоже списали % за теховер по пакету Комфорт для выплат ФГВФО. В минус не загнали. Согласно: Тарифи по пакету банківських послуг «Сomfort» для отримувачів виплат від Фонду гарантування вкладів https://alfabank.ua/upload/fgvfl.pdf п.16 Відсотки за користування несанкціонованою кредитною заборгованістю Не нараховуються Поддержка морозится. Это так подготовились к выплатам по Платине? На каком основании? Задабривают україномовним інтерфейсом, а сами незаконно насчитывают % за теховер, в пакете где теховер не нараховується. Дашь им палец, а затем и руку оттяпают. В свете последних "покращень" уже можно минимизировать сотрудничество.