Можливий варіант відповіді, що валюта з БМа припливла в ВТБ - було 6746, стало 8505 млн і майже все в валюті. Але щось багато коштів банків (татечка з Московії) в ВТБ зібралося.
Квесторе_поверніться написав:Глянув у звітність БМа - на 1.10.16 мав закромах 964 млн коштів банків в валюті. А на 1 січня 2017 січня лишилося лише 3 млн в валюті. Ось для чого рефінанс кантував супостат...щоб валютушку з банчика умикнути. Де санкції, де нагляд НБУ....Катерина шо ти там робиш?
Вы так троллите банк или действительно не заметили, что в графе рефинанс (Кошти отримані від НБУ) без изменений - 0 (в пику любителям поговорить какие льготные условия для российских банков). Зато в есть значительные изменения в графе уставной капитал: на 01.10.2017 - 1631397,35 грн. на 01.01.2017 - 3281397,35 грн. Калькулятором пользоваться умеете? на искомую цыфрь выйдете самостоятельно? И ключевой вопрос, как вы думаете, сколько денег украинцев ушло в Москву на финансирование терроризма? зы: жаль, что ВТБ и БМ дочки-матери, приходится довольствоваться одним фондом на двоих.
При чому тут НБУ? Супостат транш підкинув. І основне завдання того траншу було щоб валюту з банчика тишком нишком умикнути. От куди вона попливла...можете доложити? На фінансування тероризму в Московію грошенят пішло багато.
Вы косите под ВВС? Нет, я конечно могу вас рассказывать бесконечно долго о том как субординированный долг в эквиваленте 964 млн грн уплывает на межбанк при докапитализации банка на 1млрд 650 млн 000 грн. Но сегодня я в настроении послушать вашу версию. Начните пожалуйста со значения которое вы вкладываете в словосочетание "рефінанс кантував", особенно если учесть, что НБУ тут нідочого Расскажите в чем супостат подкинул транш (интересует валюта транша). И, самое главное, как в данной схеме был профинансирован терроризм (или сейчас вы троллите уже панамских патриотов?). Рассказывайте, обожаю сказки на ночь.
VASH написав:Та хоча б залишили поповнення власними процентами.
Да, это проблема Правда, у меня все валютные депо с процентами в конце срока, но есть один маленький депозит с выплатами ежемесячно. Проценты по нему порядка 16$/мес Раньше я пополняла тело, а теперь что с этими копейками делать?
Вчера проезжала мимо отделения, решила зайти получить проценты. Выдали без вопросов, без заказа. Купюр мелких полно. Видимо, заготовили для выплаты процентов Но я стала капризничать, говорю: "Не хочу 16$ - дайте мне 50$, я докуплю". Дали. Я говорю: "Нет. Не хочу 50, дайте 100" Дали Хотя, конечно, это не дело - ездить за паршивенькими 16-ю долларами
Ще раз лише цифірь. Біля 1 млрд татечко БМа дав БМу нашому в колишні часи. Ці грошенята роздали у виглялі кредитів любим друзям...ну і нелюбим теж. Кредити стали погано обслуговуватися і потрібно докапіталізовуватися і резервуватися. Катерина в телефонній розмові з топом ВТБ каже...перекантуйте цей біля 1 млрд в капітал. Але татечко діє іншим чином...заводить реальні грошенята 1.650 млрд для викупу емісії акцій. В статутнику зявляються додаткові біля 1.6 млрд...він виростає до біля 3.2 млрд....а біля 1 млрд зі стрічки кошти банків пропадає. Тому виникає резонне запитання куди могли умикнути ці 1 млрд? Куратор що сидить в БМі повинен був би бачити рух цих грошенят....без дозволу Катерини вони не могли нікуди на непотребні цілі піти. З фінансуванням тероризму ці кошти не повязані. Це зовсім інша тема яка не стосується БМа. Так зрозуміло?
Квесторе_поверніться написав:Катерина в телефонній розмові з топом ВТБ каже...перекантуйте цей біля 1 млрд в капітал. Але татечко діє іншим чином...заводить реальні грошенята 1.650 млрд для викупу емісії акцій. В статутнику зявляються додаткові біля 1.6 млрд...він виростає до біля 3.2 млрд....а біля 1 млрд зі стрічки кошти банків пропадає. Тому виникає резонне запитання куди могли умикнути ці 1 млрд? Куратор що сидить в БМі повинен був би бачити рух цих грошенят....без дозволу Катерини вони не могли нікуди на непотребні цілі піти. З фінансуванням тероризму ці кошти не повязані. Це зовсім інша тема яка не стосується БМа. Так зрозуміло?
ужас куда смотрит регулятор куда смотрит общественность нас же грабят клятые москали и не стесняются Хотите маленький совет? Вы очень любите финбаланс где все разжевывают и делают выводы за вас. Достаточно хороший источник. Делать выводы самостоятельно вам не рекомендую. зы: Вы часом не клон ВВС?
Квесторе_поверніться написав:Шановний Бусі, я лише запитав куди банчик біля 1 млрд умикнув?
Вы уже спрашивали, вам уже объяснили, что лишь круглому идиоту может быть не понятно, что субординированный долг материнской компании был реализован на межбанке и загнан в уставник. Чего и требовал от банковской группы регулятор. Не упорствуйте пожалуйста больше в демонстрации собственной глупости. зы: гляньте пожалуйста п. 3.15 "Правил форума".