Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Мучал чатик тут не много, не хотели начислять возврат 25% за сертификат, провели в ручную. Жаль что купил 1 на 200грн. Судя по условиям максимум что можно выжать это 1 сертификат на 1000грн. Согласны?https://docs.google.com/document/d/1FzncZKhcFVdzzQAgrJJuDiQdCosAfCVtaJ5xtbs0lEU/edit
EKO написав:Болт. На электронку ничего не пришло. На теплой линии сказали выписать код, состоящий из 34 букво-цифр и с ним идти в кассу
И приятное - с кредитных средств комиссии нет, 25% откат приходит как перевод с карты на карту через ликпей и его засчитывают в погашение кредитки
Тоже сегодня письмо не пришло. Написал сам и код приложил. http://qrcoder.ru/
Спасибо Ладно, я для себя его купил, этот подарочный сертификат. А если бы реально для подарка? Хороший такой "подарок" вышел бы, на обычном листике 34 символа абракадабры. И в Ашан
Хотя бы предупреждали как то, что делать, если криво работает, для тех кому реально сертификат на подарок надо
По моей "наводке" знакомый пытался купить акционный подарочный сертификат. Вот что прислал:
"Підтвердження проведення 2 платежів на суму 2 000.00 ГРН Шановний клієнт, радимо зробити транзакцію в будь-якому альтернативному каналі самообслуговування: банкомат, ТСО, відділення банку."
M-Audio написав:По моей "наводке" знакомый пытался купить акционный подарочный сертификат. Вот что прислал:
"Підтвердження проведення 2 платежів на суму 2 000.00 ГРН Шановний клієнт, радимо зробити транзакцію в будь-якому альтернативному каналі самообслуговування: банкомат, ТСО, відділення банку."
Это вариант, как послать клиента, не отказывая?
PS Сам ничего не покупал.
Жлобська і мутна аХція. Я не можу купити сертифікат Ашан вже 2 дні. Помилка. Шлапачина скрізь одним словом... Пріпсдєлі, коли лоханулися, тепер задню увімкнули...
M-Audio написав:По моей "наводке" знакомый пытался купить акционный подарочный сертификат. Вот что прислал:
Жлобська і мутна аХція. Я не можу купити сертифікат Ашан вже 2 дні. Помилка. Шлапачина скрізь одним словом... Пріпсдєлі, коли лоханулися, тепер задню увімкнули...
Де задня. Вчора з одного акаунта купив сьогодні з другого.
А на рахунок жлобських от сьогодні листа отримав ще одну схему прикрили.
"Влітку 2016 р. Aliexpress ввів можливість оплати покупок сертифікатами, які клієнт міг придбати в Особистому кабінеті магазину.
Восени 2016, деякі клієнти, купуючи сертифікати та оплачуючи ними покупки, відкрили для себе, що кешбек нараховується ДВІЧІ:
за покупку сертифіката, за покупку товару, сплаченого сертифікатом, на повну вартість товару.
Цією схемою купівлі почали активно ділитися в соцмережах, знімали огляди Youtube, навіть купували сертифікати за сертифікати.
Aliexpress, вводячи сертифікати, не планував платити кешбек двічі.
Внаслідок масового розповсюдження даної схеми, магазин від учора, не попереджуючи про це додатково, технічно закрив можливість отримання подвійного кешбеку.
Починаючи з 09.03.2017:
кешбек за купівлю подарункових сертифікатів не нараховується, кешбек за товари, сплачені сертифікатами, нараховується на повну вартість товару (за мінусом доставки, купонів, знижок продавця).
Прохання з розумінням поставитися до даної ситуації."
У корезоида походу рандомный отбор, как при въезде в Мексику Нажимаете кнопку, если лампочка не загорелась - пропускают без досмотра вещей, загорелась - "hola, nos muestran sus pertenencias personales"