Козак-характерник написав:Всі стрибаймо на гривнедепо! Підтримаймо національну валюту! Найгарнішу в світі! Почнуть продавати землю таких % вже не помацяємо...
вирішили продати євро поки не впало до 0.87 ?
Одне депо ойрове у серпні закінчується, інше аж в лютому. Думаю конвертуватися на гривнедепо.
Козак-характерник написав:Буде, пізніше... Ойри під грушею нехай лежать, а гривнедепо % одразу в ойри конвертувати... І під грушу...
КХ знову не впопад, послухай козака, зроби навпаки (купуй гриню за ойру та в банку або навпаки: козак заносить - винось, козак закопуе - пора гусарити)
За даними НБУ, його чисті валютні резерви (власні кошти – без врахування запозичень) на кінець березня становили 3,68 млрд дол, що на 382 млн дол, або на 9,4% менше, ніж було на кінець лютого. За підсумками всього І кварталу чисті валютні резерви НБУ скоротилися на 541,5 млн дол, або на 12,8%. Валові валютні резерви НБУ (з урахування запозичених коштів) на кінець березня становили 15,1 млрд дол, що на 331,3 млн дол, або на 2,1% менше, ніж на кінець лютого. За підсумками всього І кварталу валові валютні резерви НБУ скоротилися на 410,3 млн дол, або на 2,6%. Нагадаємо, 05 квітня НБУ повідомляв, що завдяки надходженню четвертого траншу від МВФ (1 млрд дол) і макрофінансової допомоги ЄС (600 млн євро), його валові валютні резерви зросли до 16,7 млрд дол – максимального значення з середини 2014 року. 11 квітня НБУ придбав на валютному аукціоні 50 млн дол, а 10 квітня - 25,7 млн дол. Згідно з Меморандумом з МВФ, на кінець грудня 2017 року чисті валютні резерви НБУ мають становити не менше 5,03 млрд дол.
Национальный банк 10 апреля получил документы от покупателей Сбербанка на проведение сделки НБУ получил от инвестора пакет документов для согласования приобретения существенного участия в Сбербанке. Согласно представленным документам, инвестором выступает гражданин Великобритании и Российской Федерации - Саид Гуцериев, который намерен приобрести 77,5% акций Сбербанка. В то же время, как следует из представленного в составе пакета документов схематического изображения структуры собственности, которую будет иметь Сбербанк в случае приобретения инвестором существенного участия, в ближайшее время также ожидается представление пакета документов от еще одного инвестора - Норвик Банка (JSC Norvik Banka), который намерен приобрести 22,5% акций Сбербанка... http://ukranews.com/news/491513-nbu-pol ... -sberbanka
Ukrainian написав:Панове Хто з банків пропонує більше 6% по євро ( втб сбер ПІБ пін банк знаю) ? Закінчується кілька вкладів в приваті шукаю куди віднести. Дякую
кредитвест кредит днепр БМ диамант
инвестиций и сбережений ну и процее *г**** типа Глобуса, Мисто, Богуслава, Апекса и т.п
Ukrainian написав:Панове Хто з банків пропонує більше 6% по євро ( втб сбер ПІБ пін банк знаю) ? Закінчується кілька вкладів в приваті шукаю куди віднести. Дякую
инвестиций и сбережений ну и процее *г**** типа Глобуса, Мисто, Богуслава, Апекса и т.п
крім БМ і під великим питанням Кредит Дніпра, всі інші гусарські і не для валюти
мне опять не куда нести... как все уже достало. нет слов
я вот сижу и думаю. в банке Украина остались сбережения родителей. Легбанк Дельта остался должным много гривны... как бы эти средства перевести в пенсионный фонд. типа купить стаж ? наверное не реально