только сбера?
на карту погорельца без изменений?
|
|
![]() Re: Альфа-Банк
Я вот все собирался поблагодарить Пастернака за реализацию отображения мсс в выписке. И вот те на. ![]() Re: Альфа-Банк..это не бреД -ЭТО МАРАЗМ ЛЮБИТЕЛЕЙ ЧЕРНИЧНОГО СМУЗИ... ...банк в результате на Ощадных получит дырку от бублика..так как консолидироваться остатки со счетов будут в том банке в котором для клиента СОЗДАЮТ УСЛОВИЯ для комфортной работы а не постоянно что-то " покращуют" таким образом что клиенту все меньше и меньше есть смысл и желание работать с банком... ![]() Постерначок! "Михайлівський біженець" - зависоке звання для тебе. Ти просто дурилка картонна, криворука і бездарна. Все, що ти вмієш - це ламати і випилювати функції, а будь-яка нестандартна ситуація викликає в тебе паніку. Ну і чорт з тобою.
За день закінчується валютний депозит в рамках Фонду. Я був морально готовий пролонгувати його на рік під смішні 5,5% саме заради пакету послуг Platinum Black і Ощадного рахунку - як приємного бонусу. Що ж, тепер я махаю Аллі ручкою. А за 3 тижні так помахають ручкою ще 2 ІНН під Фонд у валюті. Як банк в лиці постерначка ставиться до мене, так само я ставлюся і до банку. Аріведерчі! ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|