....бо, мабуть, і на наступний рік повториться картина: я ще доскирдую 70-100тис(може).....а ціни зростуть на 100-150тис!

|
|
![]() Думаю навпаки, ціни можуть зменшитися. Скирдуйте ще і обжирайтеся тещиними млинцями... ![]()
![]() То навіщо тоді поспішати з купівлею?[/quote] ....бо, мабуть, і на наступний рік повториться картина: я ще доскирдую 70-100тис(може).....а ціни зростуть на 100-150тис! ![]() Думаю навпаки, ціни можуть зменшитися. Скирдуйте ще і обжирайтеся тещиними млинцями... ![]() ....аби хоч залишились такими, як зараз...........і то було б за щастя! ![]() ![]() ...перший крок до мрії Долярчика! ))....і такссссссссс.........
...від сьогодні починаю похід по ВП ![]() ....а наступного тижня зайду в "Ріел", "Інтергал-буд" і т. д. ![]() ....назбираю для себе інфо для роздумів.......а може і рішень! ![]() ....ну і заодно, буду тут виложувати свої походи........ ...як то кажуть: "далі - найцікавіше!" ![]() ![]()
Чекаю детальних звітів... ![]()
![]() ...перший крок до мрії Долярчика! )) ч.2
...сказано - зроблено!!! ....і таксссс......... 1) Екодім - Заходжу в головний відділ і ......зразу облом! - виявляється, що в них, в цій ДВОПОВЕРХОВІЙ споруді, де купа кабінетів і така сама купа дармоїдів(!) - немає "відділу продаж"! ![]() ....охоронець сказав, що ВП знаходиться на Щурата..........- а я був перед роботою, то вже немав часу(хоч це відносно не далеко від них - 1,5км) шукати їх ще там! ...то ж подумав, що до них піду іншим разом! 2) Ріел - Заходжу......теж, двоповерхова будівля.....на першому поверсі - столиків з 10-ть і всюди молодесенькі дівчата(на вигляд 20-25р) - склалось враження, що зайшов у якесь модельне агенство! ![]() ....запитали мене, чи я записувався....- я сказав, що ні.....- сказали почекати..... ......з клієнтів - тільки один якись араб(чи турок) сидів... ....через 5-7хв мене запросила одна з дівчат до себе за столик......- привітна, гарно все розказала........... ....там 2 варіанти розтермінування(на рахунок Моне): а)...сплачуєте 60% від вартості квартири, а решту розбивають на 1,5р(якраз до завершення буд.) і ПРИВ"ЯЗУЮТЬ ту "решту" до курсу $!!! ![]() б)...85% - зразу, а решту теж - на 1,5р але вже БЕЗ ПРИВ"ЯЗКИ до курсу! ....але, я ніяк не дотягую(трошки) ні до а) ні до б) .....а якщо ще згадати про ремонт, то тут я вже просто "курю в стороні" ![]() 3) Інтеграл буд - ....зайшов не в гол. контору, а у ВП на Чорновола(маленький МАФ) - два столика......один менеджер(другий мабуть вийшов)....все мені гарно розказав....... ....там теж ВСЕ ПРИВ"ЯЗАНО до $! ...є три варіанти(по Струмку): а) 600$м2 - якщо 60%-100% оплата... б) 660$м2 - 30% зразу, решту розбивають на 1,5р.(якраз до завершення буд.) в) 760$м2 - 10% зразу, - а розбивка на 5р.! АЛЕ, після введення в експл. буд. - коли дадуть ключі, то ще кожного місяця до завершення розтермінування - за кожен м2 - 1$ - ОРЕНДНА плата! ![]() ....тут мені підходить і б) і в) - але, який з них кращий варіант? .....більше схиляюсь до варіанту б) ...п.с...........забув ще дописати про Ріел! ....там дівчинка мені звернула увагу ще й на це: 1)...оформлення Попереднього Договору куп/прод. - 900грн 2)...заява-згода подружжя - 150грн. 3)...1% - державне мито! 4)...оформлення Основного Договору - 3500грн. 5)...1% - в Пенсійний Фонд! ......веселооооооооооо!!! )))))
![]() ....коротше, "зі шкіри я випригувати", мабуть, не буду! ![]() ...напевне, цього року ще плюну на ті "ненормальні ціни для пересічних"...накуплю баксьора побільше(бо, як бачите, забудовники все прив"язують до $).....закину до зими на депо(маю стовпчики)........там конвертую і кину на гривнедепо до літа(теж на стовпчики)..........а там побачимо! ![]()
![]() Почему то считается что время для покупки недвижимости это лето. Не знаю с какого перепугу, но так как все в основном на недвигу собирают валюту, то лето ну уже никак не выгодно для инвестирования. Мой совет подгоняйте депозиты к зиме, чтобы сумму с аккумулировать и ловить курс + скидки от застройщика. Пока что лучший момент для покупки был в 2015(поправьте если ошибаюсь) году кажется, когда курс улетал за 30. Вот это был момент, локальное дно. Сейчас в лучшем случае боковик.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|