Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Я не совсем понял, payget.com.ua - какое отношение имеет к Укрсиббанку? Это предложение с Укрсиббанка или развод от какой-то конторы? Мне -от Укрсиббанка приходит ссылки на них, но не ясно - это развод или что? На сайте Укрсиббанка нигде ссылок нет.
Я не совсем понял, payget.com.ua - какое отношение имеет к Укрсиббанку? Это предложение с Укрсиббанка или развод от какой-то конторы? Мне -от Укрсиббанка приходит ссылки на них, но не ясно - это развод или что? На сайте Укрсиббанка нигде ссылок нет.
2. Не відповідають умовам Акції та не включаються в розрахунок з метою встановлення факту досягнення Учасником кількості та/ або суми транзакцій щодо умов Акції: ... 4. транзакції, здійснені за допомогою будь-яких інших платіжних карток, крім дебетної картки, емітованої АТ «УкрСиббанк», останні 4 цифри номера якої Учасник отримав у СМС-запрошенні.
В моем СМС-приглашении вообще не указаны никакие 4 цифры номера карты. Стало быть, какой бы картой я ни рассчитался на 6000 грн, в любом случае я в пролёте.
2. Не відповідають умовам Акції та не включаються в розрахунок з метою встановлення факту досягнення Учасником кількості та/ або суми транзакцій щодо умов Акції: ... 4. транзакції, здійснені за допомогою будь-яких інших платіжних карток, крім дебетної картки, емітованої АТ «УкрСиббанк», останні 4 цифри номера якої Учасник отримав у СМС-запрошенні.
В моем СМС-приглашении вообще не указаны никакие 4 цифры номера карты. Стало быть, какой бы картой я ни рассчитался на 6000 грн, в любом случае я в пролёте.
Там, что ни условия, то полнейшая лажа. У меня в сообщении указано расплачиваться в супермаркетах, а при переходе по ссылке - в магазинах одежды В сообщении до 15.05, а по ссылке - до 18.05
И вообще акция - на фиг никому ненужная, возвращают ведь не живыми деньгами (по крайней мере мне какими-то сертификатами обещают)
greenozon написав:В банку працюють фантастично кваліфіковані дівчата із приємним бархатним голосом рішають питання зльоту і по ділу
PS Мова іде про преміум банкінг
или премиум или повезло. я выплаты уже не помню с какого банка получал- оч.плохо ну может потому что в первый день но получил и стал клиентом, на евросейфе шото болтается
УкрСиббанк та IQ Energy https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/credits/energy_saving_goods_loan/пропонують спільну програму підтримки фінансування заходів з енергоефективності у житловому секторі України. Програма розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується партнерством Е5Р та Швецією і підтримується ЄС.