МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 52445245524652475248 ... 5623>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ 3.2 5 368
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
19%
70
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
54
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
59
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
32%
118
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
67
Всього голосів : 368
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 12:45

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

-VICTOR- написав:..а как вам ситуация описанная вами..но вот только в суде фагор вытащит оригинал кредитного договора

И читаем Договор и Правила на которые в нем ссылка.
А там написано, что? Вот то то и оно.
Кстати в Банке есть, как минимум, копия моего Договора ;)
И мою проплату по прямым реквизитам на 2620 еще ЮПИ засчитал в июне в счет погашения кредита.
А вот тов. Волков решил, что ему не хватает еще 90 грн, но эти % вполне можно сторнировать.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 14:16

-VICTOR- написав:
  ALEX66 написав:мы платим по реквизитам своего кредитного договора

..вы не можете платить "по своим реквизитам"которые в договоре....вы можете платить на котловой фонда или на счет НБУ- что там сейчас предлагается , не смотрел....а это знаете ли совершенно разные вещи :wink:

В назначении платежа четко и ясно указано: ФИО , ИПН заёмщика , номер договора и дата его заключения.
Получатель платежа : банк Михайловский.
Это означает , что я погашаю задолженность по своему договору , а не перевожу деньги Котлу Ивановичу .
Востаннє редагувалось ALEX66 в Вів 02 тра, 2017 14:19, всього редагувалось 1 раз.
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 14:18

ALEX66 ..спорить не буду...но вы платите не на счет указанный в договоре , а что там в назначении -это уже другая история )
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 14:19

Re: МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ

BBC написав:копия моего Договора

копия не ровняется оригинал )
-VICTOR-

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 14:25

otg написав:
  unlock написав:
  otg написав:Ну а если Вы заплатили в фонд, а выиграет фагор, заплатите то же тело и проценты, да и тех денег что заплатили не увидите. Что касается процентов не так просто будет им с нас содрать. Через суд. Вы представляете сколько судов им предстоит. И не факт что суды станут на их стгрону.

Не заплатят . Фонд им выдаст справку о закрытии кредита. Пусть багор подаст на такого плательщика в суд, плательщик приходит с договором с михой и справкой от фонда(Михи) и автоматически выигрывает суд. Дальше багор судится с фондом, но плательщику это монописуально. Финита ля комедия.

Ну это Вы себе так придумали. Как может выдать фонд справку о не принадлежащем ему кредитном портфеле? Нет выдать конечно может, только грош цена будет этой бамажке.

Блажен хто вірує. :P І умовні фагорята і фондофіли сплатили за принципом російської рулетки. І кожен придумав собі казочку. Але десь там у середині хробачок точить і жим-жим... :lol: Жоден з претензіянтів не судитиметься між собою. Це зрозуміло як Божий день. Всі пресуватимуть боржника з яким безпосередньо заключався договір. Начебто дорослі люди, а вірять у казки. Я розумію, що то властивість людської психіки, відкидати увесь негатив з голови. Але будьмо реалістами! Найоптимальніша позиція - нікому не платити і чекати визначення переможця. Після того, дивлячись по обставинам, випрацьовувати стратегію захисту. А обставини можуть бути такі: минув термін позовної давності - асталавіста, карапузіки! :lol: Бо ви поводилися як кончені свині і не оголосили кредитні канікули під час фактичного форс-манджору. То жітєльмєнської угоди по добровільному поверненню не може бути. Наступний сценарій: претензіянт встиг в термін позовної давності. Тоді нехай він сам на нас виходить і пропонує полюбовний варіант з дисконтом. Дисконт - плата за знущання, погрози і хамство! І то це в разі того, що доведе, що в нього є всі належні документи для позову до суду. Немає дисконту - лише судова війна! І максимум, що претензіянт зможе повернути - тіло.

П.С. А не треба бути такими хитрозробленими. Зло повинно бути покараним! А свиней кончених на шашлик пустити! Смакуємо шашлика, червоне сухе вино і кайфуєм! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 14:45

Гусарская рулетка - опасная игра!

Не зрозуміло мені лише одне: навіщо тут переконувати самих себе і інших в правильності свого вибору? :P Бо мучить невпевненість у власному виборі... :lol: Ви всі, хто сплатили - гравці в російську рулетку! Тобто фактично самовбивці. Крутанули барабан, натиснули на гашетку - чекайте: куля в лоба і моск назовні з черепушки, чи хфарт з адреналіном. Чур, вас всіх! :lol: Я в такі ігри не граю... :lol:
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 16:03

Козак-характерник
Лично я никого не переубеждаю . Каждый решает сам за себя ! У каждого клиента есть своя позиция по этому вопросу.
У меня позиция - оплата первичному кредитору , с которым я заключил кредитный договор . Я не получал документов о смене кредитора , значит должен платить по кредиту первичному кредитору. Чем быстрее я оплачу долг , тем меньше % мне начислят . Всё !
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 16:11

ALEX66 написав:Козак-характерник
Лично я никого не переубеждаю . Каждый решает сам за себя ! У каждого клиента есть своя позиция по этому вопросу.
У меня позиция - оплата первичному кредитору , с которым я заключил кредитный договор . Я не получал документов о смене кредитора , значит должен платить по кредиту первичному кредитору. Чем быстрее я оплачу долг , тем меньше % мне начислят . Всё !

Платити будь кому без остаточного рішення суду по суті - гра в російську рулетку. Якщо сир-бор в %, якими лякають претензіянти, то 99% ймовірності того, що дірку від бубліка вони отримають, а не Шарапова. В будь якому іншому варіанті, крім несплати нікому, до визначення легітимного власника кредитного портфелю, ризиків сплатити двічі набагато більше. Мантра про сплату первісному кредитору хибна. Навіть БіБіСяка, незважаючи на хвіст морковкою очкує, бо продовжує тусуватися на цій гілці. І сумніви гложать його чисту як сльоза душу! :P В разі перемоги Піфагору на ту мантру буде начхати! Він гвалтуватиме кредитчика, а не судитиметься з Фондом. Скупий або бздо може заплатити двічі! То будьмо міцні, як криця! :P І не ведемося на будь які залякування претензіянтів! З нами сила, з нами правда, з нами Бог! Ворог буде розбитий! Справедливість переможе! :P
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 16:20

ALEX66 это если вы угадаете с оплатой ..а если нет ?)
-VICTOR-

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 02 тра, 2017 16:22

Сонечко сяє - душу зігріває!

-VICTOR- написав:ALEX66 это если вы угадаете с оплатой ..а если нет ?)

Дитячий будинок "Сонечко"... :P Чисті душі, як сльоза... :P Блажені хто вірує! :P
Зображення
Козак-характерник
2

Профіль

#<1 ... 52445245524652475248 ... 5623>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему