|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 02 тра, 2017 16:33
Козак-характерник написав: -VICTOR- написав:ALEX66 это если вы угадаете с оплатой ..а если нет ?)
Дитячий будинок "Сонечко"...  Чисті душі, як сльоза...  Блажені хто вірує! 
..ну хорошої , спокійної позиції немає ні в кого...і у нас також )...буде у тих хто вгадає у це "спортлото" ))...але щось мені здається тикати пальцем в небо якось не по феншую....хоча теоретично вважаю що таки держава повинна "загнати під лавку " того фагора , але то теорія - у нас можливо все... 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 тра, 2017 16:34
ALEX66 написав: -VICTOR- написав: ALEX66 написав:мы платим по реквизитам своего кредитного договора
..вы не можете платить "по своим реквизитам"которые в договоре....вы можете платить на котловой фонда или на счет НБУ- что там сейчас предлагается , не смотрел....а это знаете ли совершенно разные вещи 
В назначении платежа четко и ясно указано: ФИО , ИПН заёмщика , номер договора и дата его заключения. Получатель платежа : банк Михайловский. Это означает , что я погашаю задолженность по своему договору , а не перевожу деньги Котлу Ивановичу .
Від теорії до практики! Зробіть переказ по реквізитах, вказавши не той рахунок, отримувача і ІПН, але з правильним полем призначення. І побачите зарахує банк отримувач платіж чи ні? 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 тра, 2017 16:54
-VICTOR- написав:хоча теоретично вважаю що таки держава повинна "загнати під лавку " того фагора , але то теорія - у нас можливо все... 
Знову ж таки від теорії до практики. Чиста арихметика...  Поки то да сьо, дійде до Піфагора, наразі маємо 100% факт, що держава "заганяє під лавку" кредитчика. Лохстайл - принеси договір в клюві і підпишись під "пільговий" період...  А хрєнушкі...  І це ще раз підтверджує, що в разі перемоги, хоч Фонд, хоч Піфагор гвалтуватимуть пересічного! А не бодатимуться між собою. То вірити нікому не можна. І платити теж. Жодних контактів, підписів, зайвих рухів. Чекаємо остаточного рішення суду, а потім поступово по обставинам, вибудовуємо нову стратегію. Наразі стратегія та, що описав вище. Стратегію на стратегію не можна накладати! Крок за кроком, все поступово, по черзі розрулювання ситуації... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 тра, 2017 17:21
-VICTOR- написав:ALEX66 это если вы угадаете с оплатой ..а если нет ?)
А почему , я должен что-то угадывать ? У меня есть обязательства по оплате кредита . Кредитор не изменился , выписку уже предоставили , сумма долга известна , что ещё нужно для оплаты ? Вот если через 6-12 месяцев , суд выиграет кагор , то согласно ст.516 ГК у меня оплата зачислена на первичного кредитора . Что не так ?
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 тра, 2017 17:25
ALEX66 написав: -VICTOR- написав:ALEX66 это если вы угадаете с оплатой ..а если нет ?)
А почему , я должен что-то угадывать ? У меня есть обязательства по оплате кредита . Кредитор не изменился , выписку уже предоставили , сумма долга известна , что ещё нужно для оплаты ? Вот если через 6-12 месяцев , суд выиграет кагор , то согласно ст.516 ГК у меня оплата зачислена на первичного кредитора . Что не так ?
Реквізити не ті, що в договорі. А котел на агуар..  Халва,халва,халва!  А в роті не солодко... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 тра, 2017 17:26
ALEX66 написав: -VICTOR- написав:ALEX66 это если вы угадаете с оплатой ..а если нет ?)
Угадывать не надо. Надо ждать. Суд определит кто владелец. Сказочка про первичного кредитора лишь наивные надежды.
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 тра, 2017 17:27
otg написав:Сказочка про первичного кредитора лишь наивные надежды.
Да ну. Ст. 516 ГК.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 тра, 2017 17:27
Козак-характерник написав:Реквізити не ті, що в договорі
Ті. Тільки от банк не маєж МФО власного й на сайті своєму виклав свої реквізити.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 02 тра, 2017 17:28
otg написав: ALEX66 написав: -VICTOR- написав:ALEX66 это если вы угадаете с оплатой ..а если нет ?)
Угадывать не надо. Надо ждать. Суд определит кто владелец. Сказочка про первичного кредитора лишь наивные надежды.
Возможно, кто-то вспоминает, Возможно, кто-то позабыл: Надежды юношей питают... И он когда-то юным был И жизнь своим аршином мерил, За слово дрался до крови, Любил, надеялся и верил, Теперь ни веры, ни любви. Грустить о том, что было прежде, То ни к чему...средь травы Прекрасны лепестки надежды, Да горек плод её, увы. Возможно, кто-то и не знает, А кто-то к этому привык: Надежды юношей питают, А он давным давно мужик. 
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 02 тра, 2017 17:32, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-