|
МИХАЙЛІВСЬКИЙ БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 04 тра, 2017 17:14
BBC
Так в чем причина, кто запретил уважаемому засчитывать оплаты ( переводы личных средств, не ИРЦ) за 20 - 23.05.2016 г ч/з "Мбанк" как погашение? тоже виноват Шулежко и ко???
-
altvigen87
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2017 17:25
Заманюють, кажуть приходьте, приносьте скріншот, пдф-доку про погашення в мбанку
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2017 18:12
BBC написав:Никчемнисть Вы на глаз определили?:) Я больше суду доверяю.
Законом право визнавати нвкчемними правочини має тимчасовий адміністратор признасений ФГВФО.[/quote]А суд скасовывать это вызнання 
-
otg
-
-
- Заблокований
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 212 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2017 18:39
otg написав:Сказочка про первичного кредитора лишь наивные надежды.
Ваш правовой нигилизм поражает воображение  Наверное и Гражданский кодекс для вас - тоже сказка, чего уж там, давайте без обиняков... Если вы так уверовали в вашу высосанную из пальца теорию, то потрудитесь обосновать её судебными прецедентами, когда кого-то заставили оплатить свой долг второй раз. Думаю, что многие тогда скажут спасибо, в том числе и я. Также не забудьте прокомментировать общеизвестную историю "Имекс-Дасти". И напоследок обязательно сообщите общественности, где написано про её святой долг следить за чьими-то судебными перипетиями. А то общественность не в курсе 
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2017 18:42
KIM30 написав:я би не надсилав копію договору. Нехай свій оригінал пошукають.
Назовите хотя бы одну причину, зачем мне его нужно скрывать об банка. Если я всё равно давно оплатил ему тело долга? И не собираюсь стелиться под Фагор, как некоторые...
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2017 19:45
Vorlon написав: otg написав:Сказочка про первичного кредитора лишь наивные надежды.
Ваш правовой нигилизм поражает воображение  Наверное и Гражданский кодекс для вас - тоже сказка, чего уж там, давайте без обиняков... Если вы так уверовали в вашу высосанную из пальца теорию, то потрудитесь обосновать её судебными прецедентами, когда кого-то заставили оплатить свой долг второй раз. Думаю, что многие тогда скажут спасибо, в том числе и я. Также не забудьте прокомментировать общеизвестную историю "Имекс-Дасти". И напоследок обязательно сообщите общественности, где написано про её святой долг следить за чьими-то судебными перипетиями. А то общественность не в курсе 
Увєровалі ті, хто зіграв в російську рулетку...  В Україні не прецедентне право.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2017 19:46
Vorlon написав: KIM30 написав:я би не надсилав копію договору. Нехай свій оригінал пошукають.
Назовите хотя бы одну причину, зачем мне его нужно скрывать об банка. Если я всё равно давно оплатил ему тело долга? И не собираюсь стелиться под Фагор, как некоторые...
Якщо сплатили, то навіщо договір висилати? 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 04 тра, 2017 20:01
Козак-характерник написав:В Україні не прецедентне право.
Згідно з ч. 4 ст. 13 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» висновки щодо застосування норм права, викладені у постановах Верховного Суду України, є обов’язковими для всіх суб’єктів владних повноважень, які застосовують у своїй діяльності нормативно-правовий акт, що містить відповідну норму права.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 04 тра, 2017 20:13
BBC написав: Козак-характерник написав:В Україні не прецедентне право.
Згідно з ч. 4 ст. 13 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» висновки щодо застосування норм права, викладені у постановах Верховного Суду України, є обов’язковими для всіх суб’єктів владних повноважень, які застосовують у своїй діяльності нормативно-правовий акт, що містить відповідну норму права.
Ця стаття жодним чином не спростовує моє твердження. В Україні немає прецедентного права.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-