Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Ціни вони позиціонують одні, а в реалі на 25% дорожче.
...а тут можна детальнішше? ...ті ціни, що на сайті - брехня? ...бо зараз переважно, в інших забудовників, ціни на стадії конловану, або просто обгородженого пустиря......- коливаються від 14000-14500м2 і вище - за "повітря"!
Долярчик написав:...до Сихова - два кроки..........а там є все, що я описував..........нах той центр
Сихів - то не по феншую. Сихів - не Львів! Давайте ставити амбітніші плани! Центр є центр. Там панянки по Площі Ринок гуляють і кафешантани...
сихів - ні, але і центр - це хіба для здачі туристам, жити там - це прокляття, постійні корки, загазованість, фестивалі-концерти, крик-шум-гам, купи п’яних туристів, будете проклинати той день, коли там поселились
Козак-характерник написав:Долярчик Зелений двір і Гранд Дім в мене як найгірші варіанти. Пріоритет - одна новобудова в Залізничному, інша в Личаківському районі.
а які це у Вас варіанти - Залізничний і Личаків? адреса і забудовник? дякую
Козак-характерник написав:Долярчик Зелений двір і Гранд Дім в мене як найгірші варіанти. Пріоритет - одна новобудова в Залізничному, інша в Личаківському районі.
П.С. Поки схиляюся до Щасливий Львів. Забудовник надійний. І Шевченківський гай поруч... Вже з ними спілкувалася про механізм оформлення стосунків. Все чисто по документам.
Квесторе_поверніться написав:Козарлюга ще тут продажі деяким конторам організує...що ніяк не можуть продати. Ні?
Та вже голова пухне обирати той бетон... Скоро юристом стану... Тепер хоч уявляю механізм юридичний співпраці з забудовниками і на що треба увагу звернути, які документи перевірити. Найпрозоріша організація з моїх спілкуваннь із забудовниками - Нова Будова. Планую або в серпні завдаток їм внести, або на новорічні свята закумулювати гроші і дисконт акційний помацяти... А там може поки час дійде, ще сто разів вибір зміню...
Ціни вони позиціонують одні, а в реалі на 25% дорожче.
...а тут можна детальнішше? ...ті ціни, що на сайті - брехня? ...бо зараз переважно, в інших забудовників, ціни на стадії конловану, або просто обгородженого пустиря......- коливаються від 14000-14500м2 і вище - за "повітря"!
Так, в реальному спілкуванні дорожче ціну називають...