Прохожий написав:120 Ок А зачем багеты? Стереотип? Я крайних 2 ремонта делал без них, правда маляра ноют...но делают...
Кстати, цена на установку межкомнатных дверей(классные мастера), за шт 2012й - 250грн 2016й - 500грн 2017й - 700грн Это еще ОШ или уже фаза ЯЗ?
У меня дизайн квартиры с багетами. Вы не поверите, но мне установка обойдется 132 грн. за дверь. Правда, наверное нажились на дверях индивидуальный заказ массив клена 16500 грн. за 1шт.
За що ж складальник меблів отримав 54 000 грн за 1,5 місяці????
Компанії виробники меблів мені виставили захмарний прайс на такі роботи. Я знайшов майстра фізособу, який значно дешевше мені буде коштувати. В нього крім мене є ще достатньо заказів. Заробляє він більше, ніж 54000грн за 1,5 місяця. Приклад: за 1 день він в змозі поставити 6 дверей у квартирі от і рахуйте.
reus написав:Компанії виробники меблів мені виставили захмарний прайс на такі роботи. Я знайшов майстра фізособу, який значно дешевше мені буде коштувати. В нього крім мене є ще достатньо заказів. Заробляє він більше, ніж 54000грн за 1,5 місяця. Приклад: за 1 день він в змозі поставити 6 дверей у квартирі от і рахуйте.
Ребята, кто еще не отписался о знакомых бухгалтерах/преподавателях/репетиторах/сборщиках мебели с зп "от штуцера у.е. легко", пожалуйста, не стесняемся, пишем.
Востаннє редагувалось airmax78 в Чет 01 чер, 2017 14:53, всього редагувалось 1 раз.
В свете бурных обсуждений «достойных» з/п размером в 10-20к грн среди людей, которые забыли уже, когда на такие деньги жили, приходит понимание, что надежды КРЖН только на репетиторов, розеточников и сборщиков мебели. Про ойтишнегов уже молчок.