квартира після будівельників без оздоблення; двостороння квартира з вдалим плануванням, склопакети, встановлені лічильники води, панорамний краєвид Києва, відмінна інфраструктура района: супермаркети, поліклініка, школа, поруч парк, зручне транспортне сполучення. паркінг, парковка безкоштовна, дитячий майданчик, лікарня, ринок, поруч магазин "Мегамаркет", поліклініка, парк.;
Меня смущают спутниковые антенны. Они идут в комплекте к террасе?
http://www.bbc.com/russian/features-40285560 Правильно ли я понял, что ноухау "горящих" башен на шулявке активно применяют по всему миру (возможно только под разными соусами)?? И даже лондон не исключение. То есть фактически они оставляют доступ кислорода к пенопласту.
прямо по методичці нашого будівельника, не вистачає лише "на дерев"яних рейках". п.с. чувствую шас запостить свій брєд турист Долярчик п.п.с. до речі, а до якого поверха дістають драбини МЧС?[/quote] ================================
....а що там не так? - є конкретний пункт по темі!
"Про "омріяну" квартиру: В мене було 5-ть варіантів квартир(двушок) і лише одна з них мені саме краще підходила! Але я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......у ВП самі будуть вас вмовляти і різні скидки-акції пропонувати!" ...та й думав, що ще будуть кращі варіанти за місяць, якщо "йде дешевій!" ...а вийшло так, що ту квартиру - купили, а інших чотири варіанти - теж або купили, або ціну підвищили!....а акції і знижки, залишились лише на "котловани", але ДОРОЖЧЕ, ніж я розглядав ті 5-ть варіантів з майже збудованими будинками! ...от такий - "дешевій""
http://www.bbc.com/russian/features-40285560 Правильно ли я понял, что ноухау "горящих" башен на шулявке активно применяют по всему миру (возможно только под разными соусами)?? И даже лондон не исключение. То есть фактически они оставляют доступ кислорода к пенопласту.
прямо по методичці нашого будівельника, не вистачає лише "на дерев"яних рейках". п.с. чувствую шас запостить свій брєд турист Долярчик п.п.с. до речі, а до якого поверха дістають драбини МЧС?
....а що там не так? - є конкретний пункт по темі!
"Про "омріяну" квартиру: В мене було 5-ть варіантів квартир(двушок) і лише одна з них мені саме краще підходила! Але я не дуже вірив, що її за місяць(поки мої депо завершаться) куплять, бо майже всі навколо кричать: "дешевій!- ціни на нерухомість будуть падати.......у ВП самі будуть вас вмовляти і різні скидки-акції пропонувати!" ...та й думав, що ще будуть кращі варіанти за місяць, якщо "йде дешевій!" ...а вийшло так, що ту квартиру - купили, а інших чотири варіанти - теж або купили, або ціну підвищили!....а акції і знижки, залишились лише на "котловани", але ДОРОЖЧЕ, ніж я розглядав ті 5-ть варіантів з майже збудованими будинками! ...от такий - "дешевій"" [/quote] Закінчуй з пропагандою даражай і пакупають! Всі в курсі що ти засланий козачок