Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mephala написав:тогда и я добавлю немного уже более месяца выясняют каким образом мне прилетела смска с просьбой прийти забрать карту если я ничего в банке не оформлял. когда там ответственные специалисты выяснят каким образом на меня карта оформилась?
А вдруг это Б5 с кредлимтом хорошим? Тогда бегите и забирайте!
mephala написав:тогда и я добавлю немного уже более месяца выясняют каким образом мне прилетела смска с просьбой прийти забрать карту если я ничего в банке не оформлял. когда там ответственные специалисты выяснят каким образом на меня карта оформилась?
А вдруг это Б5 с кредлимтом хорошим? Тогда бегите и забирайте!
ага. щаз. дождешся от них. а вообще я с таськой в контрах - они меня считают не благонадежным клиентом.
Как банк отдает вклады по окончании в гривне? Есть ли проблемы при возврате, если ДА - начиная с каких сумм, в 9-10 утра реально получить деньги? Нужен ли предварительный звонок-заказ денег?
aisolod2 написав:Как банк отдает вклады по окончании в гривне? Есть ли проблемы при возврате, если ДА - начиная с каких сумм, в 9-10 утра реально получить деньги? Нужен ли предварительный звонок-заказ денег?
Как правило, проблем нет, но если крупная сумма, то всё лучше позвонить в отделение за день до планируемого визита.
TASCOMBANK Якщо з картами у Вас все більш менш (що Б5 що ВК - виконують все що прописано) , то з підприємцями наближається повний цугундер.... Якийсь Ваш розумник вирішив підняти доходи по терміналам і примусово ввів 2% від суми+1 грн за операцію.... В мене середній розмір операції - 30 грн , 2%+1грн=5% від операції, якщо це наприклад цигарки то в цій операції я не те що заробляю . а ще й доплачуююю. Таким чином в мене вихід один - відмовитись від терміналу , а як буде відсутній термінал . то навіщо мені операційний рахунок в банку на відстані в 4 км . якщо є відділення інших банків на відстані в 0,05-0,5 км - при тих самих тарифах на користування рахунком... От і думайте Еквайринг збільшить прибуток на ???? % , а банк втратить таких як я з оборотом в 1 млн в рік В мене запитання З ким залишитесь завтра - з Коломойськими-Григоришинами- які у вас кредитів наберуть більше ніж дадуть заробити ? Чи може й про маленьких(середніх) подумаєте - давши підсрачник розумнику, який завтра зменшить Вашу клієнтську базу на десяток тисяч підприємців ?
budivelnik написав:TASCOMBANK Якщо з картами у Вас все більш менш (що Б5 що ВК - виконують все що прописано) , то з підприємцями наближається повний цугундер.... Якийсь Ваш розумник вирішив підняти доходи по терміналам і примусово ввів 2% від суми+1 грн за операцію.... В мене середній розмір операції - 30 грн , 2%+1грн=5% від операції, якщо це наприклад цигарки то в цій операції я не те що заробляю . а ще й доплачуююю. Таким чином в мене вихід один - відмовитись від терміналу , а як буде відсутній термінал . то навіщо мені операційний рахунок в банку на відстані в 4 км . якщо є відділення інших банків на відстані в 0,05-0,5 км - при тих самих тарифах на користування рахунком... От і думайте Еквайринг збільшить прибуток на ???? % , а банк втратить таких як я з оборотом в 1 млн в рік В мене запитання З ким залишитесь завтра - з Коломойськими-Григоришинами- які у вас кредитів наберуть більше ніж дадуть заробити ? Чи може й про маленьких(середніх) подумаєте - давши підсрачник розумнику, який завтра зменшить Вашу клієнтську базу на десяток тисяч підприємців ?
budivelnik написав:TASCOMBANK Якщо з картами у Вас все більш менш (що Б5 що ВК - виконують все що прописано) , то з підприємцями наближається повний цугундер.... Якийсь Ваш розумник вирішив підняти доходи по терміналам і примусово ввів 2% від суми+1 грн за операцію.... В мене середній розмір операції - 30 грн , 2%+1грн=5% від операції, якщо це наприклад цигарки то в цій операції я не те що заробляю . а ще й доплачуююю. Таким чином в мене вихід один - відмовитись від терміналу , а як буде відсутній термінал . то навіщо мені операційний рахунок в банку на відстані в 4 км . якщо є відділення інших банків на відстані в 0,05-0,5 км - при тих самих тарифах на користування рахунком... От і думайте Еквайринг збільшить прибуток на ???? % , а банк втратить таких як я з оборотом в 1 млн в рік В мене запитання З ким залишитесь завтра - з Коломойськими-Григоришинами- які у вас кредитів наберуть більше ніж дадуть заробити ? Чи може й про маленьких(середніх) подумаєте - давши підсрачник розумнику, який завтра зменшить Вашу клієнтську базу на десяток тисяч підприємців ?
budivelnik написав:Якийсь Ваш розумник вирішив підняти доходи по терміналам і примусово ввів 2% від суми+1 грн за операцію....
А какой тариф был раньше, включая месячную абонплату?
При сумі операцій до 10000 грн/місяць - 300 грн абонплати + 2% від суми операцій від 10 000 до 20 000 - 200 грн абонплати + 2% від суми операцій від 20 000 до 30 000 - 100 грн абонплати + 2% від суми операцій вище 30 000 - абонплата відсутня + 2% від суми операцій Тепер 30 000 їм мало , а тому хочуть 500 грн за операції( в мене приблизно 500 операцій в місяць)+2% від суми це ще 600 грн Як на мене то такий підхід дуже нагадує підхід мудельмана який свій відділ витягне . а весь банк загне.
ПС Чомусь мені здається що цей неадекват бувший працівник кока-коли/філіп моріса.... ці дуже полюбляють прийшовши на підприємство покращувати фінансові результати свого відділу на 10 відсотків за рахунок створення проблем для інших підрозділів цього ж підприємства з подальшим розвалом всього підприємства.
ппс офпред- якщо я правий по біографії керівника еквайрингового відділу- змінюйте місце праці поки банк не впав у Вас від 6 до 12 місяців часу залишилось