Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
hume написав:[quote="4114 .....та мені кидали цифри..........що можна 5-6кує за сезон(хоч казали, що і 8-10кує - теж реально)............ ...а якщо купити - три однушки(за два лимона - еквівалент пансіонату) - то теж десь на ті самі цифри вийде........- чи ні?
Это нужно узнать у шановного панства.
глянув оренди однушок..........- 100-150$/міс. з космет-ремонтом ...тобто - 1200-1800$ на рік ...тобто - тих самих 5-6кує з трьох однушок! висновок?
150 уе нормальная квартира в месяц?? шара что ли.
Висновок:накуя ехать куда то. Тем более базу тяжело администрировать.[/quote] ...так отото! ....і то ще приклад НАЙДЕШЕВШОЇ бази!......а так, то є і по 7млн. і по 13млн. https://www.olx.ua/obyavlenie/prodam-pa ... e1adbada5d
Вирішив все ж інвестувати в бетон. ЖК "Щасливий". Мінімальна однушка. 465000 грн. Депозит вже не генерує прибуток. Бетон, голда, кріпта, форекс - наш діверсіфікай! Плюс дожираю смачні % на гривнедепо! Валюту геть з банків!
там сморід постійний від свічкового та очисних споруд, особливо у сиру та дошову погоду
чому передумали за в.Зелену? Гранддім?
Я пам'ятаю про ваше попередження. Але там дешевше. Та до Личаківської близько, а там і до центру рукою подати. Мабуть перепродам, або в оренду. 200$ на місяць. Все одно краще, ніж депозит.
як сказати. може варто продати ту квартиру на пекарській, докласти накопичене і купити котедж чи невелику окрему хату? тоді будете справжнім господарем. і навіщо Вам той центр? туди хіба лохів селити
jump написав:як сказати. може варто продати ту квартиру на пекарській, докласти накопичене і купити котедж чи невелику окрему хату? тоді будете справжнім господарем. і навіщо Вам той центр? туди хіба лохів селити
В котеджі тре господар, або працівники. А я трутень... Козаку б меди пити та смаколики куштувати... Поміняв би на якусь простору двушку в новобудові з гарним плануванням в ближньому центрі. Щоб затишно було і трамвайна колія не тарахтіла. І подалі від траси, щоб більше зелені. Є такі місця? А Ви де господарюєте?
П.С. Є в мене фартова мисля наварити 400% на бітку, тоді розвернуся...
jump написав:як сказати П.С. Є в мене фартова мисля наварити 400% на бітку, тоді розвернуся...
Курс криптовалют обвалился более чем на четверть Майнеры начали продавать видеокарты, чтобы не прогореть.
Курсы основных криптовалют, включая Ethereum и Bitcoin, за последние сутки рухнули более чем на четверть. "Эфир", стоивший в начале недели $240, утром 11 июня можно купить за $170-175. Из-за этого заметно увеличилось число предложений о продаже видеокарт и майнинг-ферм