|
А-Банк (2005 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 14 лип, 2017 08:36
Долярчик написав: pavyak написав:Сьогодні дзвонили з банки. Вмовляли відкрити депозит обіцяючи додати 1,5%. Після мого питання чи публічні ці умови і де про це можна почитати- кинули слухавку.
....ну вже такий явний почерк проглядається, як в Платини - що то просто...... 1)...високі %%! (а може і найвищі серед інших банків,- тут мене поправте) 2)...присилають смс-ки і телефонують, вмовляючи занести їм гроші на депо! 3)...коли приходиш забирати СВОЄ депо(хоч за пару днів їх попередив про це) - просто "скавулять", щоб залишив.......або хоч на місяць........або хоч частину 4)...НАВІТЬ, коли все ж таки, забрав СВОЄ депо, - за пару тижнів набридають смс-ками, що "мол, вєрнісь!-ми всьо прастім!"  ..."і додамо +2% до існуючої ставки!" ВИСНОВОК: ТАК!- банка, БУДЕ ЖИТИ!!! 
навіщо ви перебільшуєте. Спокійно забрав частину депо. Ніхто не скавулів. Теж львів. Ну подзвонили разок і що? З інших банків теж дзвонять, робота в них така. У Платини фін показники були катастрофічні. Зараз банки поступово підвищують ставки. Форвард, наприклад. А далі й інші підтягнуться. Бо під такі % люди почнуть конвертувати в долар.
-
KIM30
-
-
- Подякував: 989 раз.
- Подякували: 419 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лип, 2017 09:25
KIM30 написав:навіщо ви перебільшуєте. Спокійно забрав частину депо. Ніхто не скавулів. Теж львів.
в мене також закінчився вклад, що був відкритим у відділенні, довелось чимчикувати до них  , запропонували залишити на пролонгацію, відмовився, слізно не вмовляли - зарахували на КДВ, частину зняв (цикав по 3.000₴ - Приват (?)), рештою поповнив вклад, що на початку 2018 року закінчується. Дзвінками не турбують  Кожен повинен для себе визначити: залишатись чи звалювати  Рішення повинно бути зваженим, щоб не було потім "мучітєльно больно..."
-
d_12
-
-
- Подякував: 118 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лип, 2017 15:09
Сегодня получил СМС-ку такого содержания: "Уважаемый .... ...! Верните свой вклад в А-банк до 10.08.17 и получите надбавку +1% к базовой ставке. Подробнее 0800500809" Неужели так сильно деньги понадобились? Что-то на меня дымком с "Платинумовского" костра потянуло... И захотелось наоборот, как можно быстрее деньги забрать... Неужели это будет моя первая ВА за всю историю? (Кредитка от "Михи" - не в счет, депозитов там не было) Редактор форума: Этот комментарий попал в подборку самого интересного на форуме 14.07.2017.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1065 раз.
- Подякували: 4871 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: П'ят 14 лип, 2017 15:34
Искатель написав:Сегодня получил СМС-ку такого содержания: "Уважаемый .... ...! Верните свой вклад в А-банк до 10.08.17 и получите надбавку +1% к базовой ставке. Подробнее 0800500809" Неужели так сильно деньги понадобились? Что-то на меня дымком с "Платинумовского" костра потянуло... И захотелось наоборот, как можно быстрее деньги забрать... Неужели это будет моя первая ВА за всю историю? (Кредитка от "Михи" - не в счет, депозитов там не было)
да вклады из серии "Вернись я всё прощу" - настораживают
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: П'ят 14 лип, 2017 16:30
Искатель написав:... Неужели это будет моя первая ВА за всю историю? (Кредитка от "Михи" - не в счет, депозитов там не было)
Извините, но это безобразие какое-то. Тут у некоторых больше 10 ВА, а Вы одной боитесь.
-
Інкогніто
-
-
- Подякував: 136 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лип, 2017 17:24
ИскательМне тоже сегодня точно такое же СМС пришло. Небольшой депозит в гривне закончился 5 июля - я его на 20% столб перебосил, но все равно просят до 10 августа вернуться. ВА не боюсь - с 2008 г. я их уже 9 штук пережил 
-
Alexander_s
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лип, 2017 17:48
Зашел в отделение А банка. Говорю тут звонили предлагали +1,5%. Это мне к кому. Ответ: мы про такое не знаем. Вот наши условия депозитов и это все, ну разве при пролонгации.... Так что даже поговорить не с кем.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лип, 2017 18:03
Позвонил на 0800. Спрашиваю что за смс от вас про1%?. Ответ приходите в отделение показываете смс и открываете на первоначальную сумму того депозита что забрали. Не конечною, а именно начальную. Если положите больше то процент не увеличится. Про 1,5 - говорят это не мы.
-
pavyak
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 лип, 2017 20:13
KIM30 написав: Долярчик написав: pavyak написав:Сьогодні дзвонили з банки. Вмовляли відкрити депозит обіцяючи додати 1,5%. Після мого питання чи публічні ці умови і де про це можна почитати- кинули слухавку.
....ну вже такий явний почерк проглядається, як в Платини - що то просто...... 1)...високі %%! (а може і найвищі серед інших банків,- тут мене поправте) 2)...присилають смс-ки і телефонують, вмовляючи занести їм гроші на депо! 3)...коли приходиш забирати СВОЄ депо(хоч за пару днів їх попередив про це) - просто "скавулять", щоб залишив.......або хоч на місяць........або хоч частину! 4)...НАВІТЬ, коли все ж таки, забрав СВОЄ депо, - за пару тижнів набридають смс-ками, що "мол, вєрнісь!-ми всьо прастім!"  ..."і додамо +2% до існуючої ставки!" ВИСНОВОК: ТАК!- банка, БУДЕ ЖИТИ!!! 
навіщо ви перебільшуєте. Спокійно забрав частину депо. Ніхто не скавулів. Теж львів. Ну подзвонили разок і що? З інших банків теж дзвонять, робота в них така. У Платини фін показники були катастрофічні. Зараз банки поступово підвищують ставки. Форвард, наприклад. А далі й інші підтягнуться. Бо під такі % люди почнуть конвертувати в долар.
...у кожного - своя точка зору, і свої враження про навколишнє......... ....у вас було так, а у мене - так, як я описав!.....коли, місяць тому я забирав депо, то склалось враження, що вони просто всіма силами хочуть втримати мій вклад(а там було трішки заскочено за фонд!) - пропонували тоді +2% до діючої ставки на той час 17%(тобто було б 19%), якщо я пролонгую.........- я сказав, що забираю........... ....потім ще телефонували......... ...потім, коли прийшов забирати, то просили хоч половину залишити.......або хоч на картці їх тримати........- я сказав, що потрібна ГОТІВКА! .......видали........ ....а тепер прийшла ота смс-ка(про яку тут вже не один написав) ...і перебільшую я чи ні, але ще раз кажу, що ці всі дії нагадали мені Платину.......- яка до всього, вищеописаного, ще й акцію придумала:" відкрий вклад і візьми участь у виграші 10тис.грн!" 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-