Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Жерминаль написав:Розкажіть,будь ласка про пакети! А то хочуть втюхати картку за 3900 грн.!!! Тут всі пакети платні?! Який самий найдешевший? Картка миттєва є?
Для мене "підійде"???:)))
Доброго дня!
Можемо запропонувати картку «Вільні гроші» (Visa Classic/MasterCard Standard). Вартість 240 грн, безкоштовне зняття готівки в Банкоматах та додатковий дохід до 7% річних.
Rainbow написав:і чого я не дивуюсь? Постійно, то не працює, то технічна перерва. Карта за 3 тисячі є, а сервісу нема Просто кошмарний банк, нікому не раджу
Доброго дня! Скажіть будь ласка, де Ви обслуговуєтеся?
Жерминаль написав:Розкажіть,будь ласка про пакети! А то хочуть втюхати картку за 3900 грн.!!! Тут всі пакети платні?! Який самий найдешевший? Картка миттєва є?
Для мене "підійде"???:)))
Доброго дня!
Можемо запропонувати картку «Вільні гроші» (Visa Classic/MasterCard Standard). Вартість 240 грн, безкоштовне зняття готівки в Банкоматах та додатковий дохід до 7% річних.
sasha19831981 написав:Pravex Скажіть будь-ласка чим закінчилась ваша історія з Правексом. маю таку ж проблему
Pravex -- это представитель Правекса Согласен, сразу это сложно понять, но ник какбэ намекаэ... И неплохо бы озвучить -- какая именно "таку" проблема у вас.
karabas написав:В Полтаві закрили єдине відділення банку
Відділення переїхало за новою адресою: м. Полтава Відділення «Полтавська обласна дирекція» 36020, м. Полтава, вул. 1100 - річчя Полтави, 12 (0532) 506-390, (0532) 506-392, (0532) 506-385, (0532) 506-382, (0532) 506-387. Режим роботи: Пн. – Пт.: 9:00 – 17:00 без перерви Сб., Нед., святкові дні – вихідні