Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Козак-характерник написав:Сірожа гуляє за рахунок вкладників Брюліка. Коли буде представлена консолідована офіційна позиція з приводу поповнення вкладів Брюліка?
Яка саме інформація Вам потрібна? Ми вже відповідали стосовно цього питання. Поповнення депозитних вкладів допускається, якщо умовами договору з Діамантбанк передбачені терміни поповнення і сума поповнення. У разі відсутності таких даних у договорі строкового банківського вкладу, укладеним з Діамантбанк, визначення параметрів поповнення не надається можливим.
Сірожа знущається? Якщо вклад із поповненням, то поповнення безлімітне, якщо сума можливих поповненнь не прописана у договорі окремо і не обмежена у визначенному порядку. Я можу надати копії договірів різних банків, щоб спростувати ваше ноу-хау тлумачення договорів. Це ганьба! Припиніть порушувати умови існуючих договорів Брюліка! Єдина вимога! І тоді гармонія відновиться...
TASCOMBANK Таська, к тєлу! Обмін валют у Вас профанація чи реальність? Хочу поміняти ойри на гривню по Вашому курсу. Сума під Фонд. Готівку не забиратиму, кину на карту. Якщо є зацікавленність у співпраці, то напишіть у ПП відділення де я можу сьогодні здійснити обмін у Львові...
arkavs написав:Подскажите МСС код у booking.уз.гов.уа. Интересно он подпадет под эту акцию?
На сайте правда написано: Акционный размер Вознаграждения применяется при расчетах Кредитной картой «Большая пятерка» в торгово-сервисной сети по отдельным кодам MCC (приобретения авиа- и ж/д билетов).
Козак-характерник написав:TASCOMBANK Таська, к тєлу! Обмін валют у Вас профанація чи реальність? Хочу поміняти ойри на гривню по Вашому курсу. Сума під Фонд. Готівку не забиратиму, кину на карту. Якщо є зацікавленність у співпраці, то напишіть у ПП відділення де я можу сьогодні здійснити обмін у Львові...
У відділеннях нашого банку можливо здійснити обмін на такі валюти: гривня, долар, євро.
Козак-характерник написав:TASCOMBANK Таська, к тєлу! Обмін валют у Вас профанація чи реальність? Хочу поміняти ойри на гривню по Вашому курсу. Сума під Фонд. Готівку не забиратиму, кину на карту. Якщо є зацікавленність у співпраці, то напишіть у ПП відділення де я можу сьогодні здійснити обмін у Львові...
У відділеннях нашого банку можливо здійснити обмін на такі валюти: гривня, долар, євро.
Козак-характерник написав:Сірожа гуляє за рахунок вкладників Брюліка. Коли буде представлена консолідована офіційна позиція з приводу поповнення вкладів Брюліка?
Яка саме інформація Вам потрібна? Ми вже відповідали стосовно цього питання. Поповнення депозитних вкладів допускається, якщо умовами договору з Діамантбанк передбачені терміни поповнення і сума поповнення. У разі відсутності таких даних у договорі строкового банківського вкладу, укладеним з Діамантбанк, визначення параметрів поповнення не надається можливим.
Сірожа знущається? Якщо вклад із поповненням, то поповнення безлімітне, якщо сума можливих поповненнь не прописана у договорі окремо і не обмежена у визначенному порядку. Я можу надати копії договірів різних банків, щоб спростувати ваше ноу-хау тлумачення договорів. Це ганьба! Припиніть порушувати умови існуючих договорів Брюліка! Єдина вимога! І тоді гармонія відновиться...
Напишіть, будь ласка, у ПП свої контакти. Працівник Банку з Вами зв'яжеться і допоможе вирішити це запитання.
guntherhouse777 написав:И 60 грн за 55-дневный грейс. или на шару - то тогда 30 дней.
Почитываю ветку Альфы - там такой геморрой с расчетными датами и рассрочками... И для 60 дн. грейса - нужно определенную сумму на счетах держать, или определенной количество покупок делать... В общем тут пока поспокойней.
ЕКО тільки длятих точок, що не є АЗС/Кафе/супермаркет. Наприклад, у продуктовому супермаркеті при оплаті 25 грн чи на 10 грн у кафе отримуєте кеш-бек 1 грн (81 коп після сплати податків.
Только надо добавить, что касса ОБЯЗАТЕЛЬНО должна быть подкреплена соответствующей валютой, даже если в планах нет забирать денежные средства.
P.S. Гривна обычно в избытке, а вот с твёрдой валютой может быть напряженка.
Востаннє редагувалось Охотник на деньги в Сер 13 вер, 2017 15:55, всього редагувалось 1 раз.
patrikk написав:А вот я продолжу дружить с идеей, так как тася мне прокатила. Кажется я первый тут пишу кому болт с повышением лимита. Юзаю Б5 с этого февраля, лимит маленький, ни одной просрочки не было. Видно рылом не вышел...