|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?...купив.........
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Ого!!!
Мои поздравления! Прямо ажиотажные покупки!! Недвижимость разлетается как горячие пирожки. Долярчик, что и по чем? ![]() Дякую!!! (точні цифри давати не буду, щоб мене ТУТ не пробували індентифікувати!) ...комфорт-клас.......більше 50м2...........менше 800тис.грн! п.с......і ще одне.....бакси з депо міняв у Приматі......по 26,80(а тепер бачу, що в них 26,70 - тобто - я встиг!) ...тільки не кидайтесь тапками: " чому так дешево?- можна було здати в обмінках ДОРОЖЧЕ"!!! ....а все просто: 1)здоров"я/життя - вартнішше будь-яких "папірців"! 2)в банку - набагато зручнішше!- а зі знайомих обмінок - залишились лише дві і то "напівзнайомі"(бо знайомі-знайомих ![]() 3)сума - не маленька ![]() ![]() ..та й я - НЕ жадібний! ![]() п.с........і ще ВСІМ форумчанам - шампанського(віртуально)!!! ![]() ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?...віртуально - та що хочете! - хоч віртуальні ключі від віртуальної квартири!
![]()
|
|