yanyura написав:А чем вы отличаетесь от него, если у вас та же манипуляция?
1 Я на підставі отриманних данних Стверджував Стверджую І буду стверджувати ,що В період 2006-2015 рік темпи вимирання Білорусії були в 1,42 рази вищими від України. 2 Ви можете брати інші періоди і робити свої висновки , які ні на грам не змінять вже зафіксовані цифри . а саме
А тепер давайте зробимо просту математичну операцію , в якій приведемо які б були втрати в Білорусії , якби в неї було 44,429471млн населення( а не 9,589689) - 703322 особи х 44429471/9589689 =3258523
Білорусія в 2006-2015 роках вимирає в 3,258523/2,281345=1,42 рази швидше ніж Україна
1 Я на підставі отриманних данних Стверджував Стверджую І буду стверджувати ,що В період 2006-2015 рік темпи вимирання Білорусії були в 1,42 рази вищими від України. 2 Ви можете брати інші періоди і робити свої висновки , які ні на грам не змінять вже зафіксовані цифри
Ну типичное поведение вруна-манипулятора с данными. 1. Взять удобный для себя период 2. Взять левые цифры из левого источника 3. Сделать на их основании глупейший вывод 4. Экстраполировать этот вывод на весь период/ или будущие периоды.
Вы случайно не из минстециевой конторы сюда попали?
1 Я на підставі отриманних данних Стверджував Стверджую І буду стверджувати ,що В період 2006-2015 рік темпи вимирання Білорусії були в 1,42 рази вищими від України. 2 Ви можете брати інші періоди і робити свої висновки , які ні на грам не змінять вже зафіксовані цифри
Ну типичное поведение вруна-манипулятора с данными. 1. Взять удобный для себя период
Так і ви берете зручний для себе період. Тільки той що беру я відноситься до сьогоднення (останні 10 років) , той що зручний для вас - складається з двох періодів- мого не зручного але сьогоднішнього і вашого зручного але давнішнього Так хто з нас маніпулятор ?
Shram написав:2. Взять левые цифры из левого источника
Прапор Вам в руки, візьміть з правого для вас(якщо моє ліве не підходить) і порівняйте. Якщо ваше праве підтвердить моє ліве - то якого милого викабелюєтесь?
Shram написав:3. Сделать на их основании глупейший вывод
А тепер давайте зробимо просту математичну операцію , в якій приведемо які б були втрати в Білорусії , якби в неї було 44,429471млн населення( а не 9,589689) - 703322 особи х 44429471/9589689 =3258523
Білорусія в 2006-2015 роках вимирає в 3,258523/2,281345=1,42 рази швидше ніж Україна
Чекаю висновку з нетерпінням, хоча б для прикладу,щоб всі побачили мою ницість і вашу геніальність.
Shram написав: 4. Экстраполировать этот вывод на весь период/ или будущие периоды.
Покажіть мені мою цитату, яка розширяє діапазон за рамки 2005-2015 року? Не покажите - то ви тоді виявляється 3,14добол?
Shram написав:Вы случайно не из минстециевой конторы сюда попали?
Ага, прямо з магазину і будівельного майданчику... По дорозі ще встиг інтервю про будівництво тут надати. Тоді мене також звинувачували в маніпуляції цифрами . правда все більше це стосувалось цін на м2 в Києві - я казав що 1000-1500 доларів це нормально , а толпи неадекватів-фантазерів обіцяли па300.
Shram написав:Ну типичное поведение вруна-манипулятора с данными. 1. Взять удобный для себя период 2. Взять левые цифры из левого источника 3. Сделать на их основании глупейший вывод 4. Экстраполировать этот вывод на весь период/ или будущие периоды.
Shram написав:Ну типичное поведение вруна-манипулятора с данными. 1. Взять удобный для себя период 2. Взять левые цифры из левого источника 3. Сделать на их основании глупейший вывод 4. Экстраполировать этот вывод на весь период/ или будущие периоды.
М-да, так волгаря еще не прикладывали...
Тс-с-с... Не заважайте виявляти пяту колону в наших рядах. Мінстець провокує-а СБУ записує.... , потім відразу всіх одним гамузом в скрєпну відправимо.
budivelnik написав:По дорозі ще встиг інтервю про будівництво тут надати. Тоді мене також звинувачували в маніпуляції цифрами . правда все більше це стосувалось цін на м2 в Києві - я казав що 1000-1500 доларів це нормально , а толпи неадекватів-фантазерів обіцяли па300.
1000-1500$ это что, себестоимость м2 или цена продажи?
Главное-то в выводах было - влияние смены курса. То есть связь темпов депопуляции со сменой курса. Правда, вчера было *как только керманычи поняли..., так и изменился курс* (хотя что тут непонятного-то и для кого было,)), Украина не Россия Кучма ещё когда написал..., и Тузла была, как венец), сегодня уже - *коли ми, населення, а не керивныки, ... заявили..*.
Сибарит недавно давал ссылку на валветке на логику. Один случай полностью подходит - из того, что одно событие произошло после другого не обязательно будет, что оно было следствием.
Иначе получается, что Овощ с рыгами - тоже следствие изменения курса на Европу))) Так же и с темпами депопуляции.
budivelnik написав:1 Я на підставі отриманних данних Стверджував Стверджую І буду стверджувати ,що В період 2006-2015 рік темпи вимирання Білорусії були в 1,42 рази вищими від України. 2 Ви можете брати інші періоди і робити свої висновки , які ні на грам не змінять вже зафіксовані цифри
Ну типичное поведение вруна-манипулятора с данными. 1. Взять удобный для себя период
Так і ви берете зручний для себе період.
Нет. Я беру логичный - с развала СССР по этот год. А не странные 2006-2015 или 2002-2013 или 1998-2011 как вы, руководствуясь только тем что вам удобнее.
budivelnik написав:
Shram написав:2. Взять левые цифры из левого источника
Прапор Вам в руки, візьміть з правого для вас(якщо моє ліве не підходить) і порівняйте.
Я уже вам неоднократно писал, есть официальные цифры государственной статистики. На официальных сайтах. А не дурацкая табличка из википедии без указания что и откуда там внесено. По официальной статистики в Белоруссии населения в 2017 году 9.5 млн а по украинской - 42,5 млн http://demdata.belstat.gov.by/olap.html http://www.ukrstat.gov.ua/
budivelnik написав:
Shram написав:3. Сделать на их основании глупейший вывод
А який висновок з цих данних зробите ви...
Никакой. По лживым-манипулятивным цифрам я никакой вывод делать не буду. Ибо,неверный период плюс неверные цифры - получается неверный вывод. Если вы сознательно делаете такой вывод на неверных данных - то вы мошенник и врун. Если вы это делаете по своему заблуждению - то вы глупец. И вывод будет либо лживый либо глупый.
budivelnik написав:
Shram написав: 4. Экстраполировать этот вывод на весь период/ или будущие периоды.
Покажіть мені мою цитату, яка розширяє діапазон за рамки 2005-2015 року?
Вот ваша цитата
Агов , москалик , ти вже в Білорусії ? Там же війни немає , а країна вимирає в 3,258523/2,281345=1,42 рази швидше.
[/quote]
Разве это не экстраполяция? Что то тут нет про периоды в 2006-2015 ни слова.
Вы же написали что Белорусия вымирает в 1.4 раза швидше. Только по факту оказывается что Украина потеряла 20-25% с момента образования государства, а Белоруссия 7% населения. Да к тому же в Белоруссии с 2013 года численность населения растет , а вот Украина теряет его по 150-200 тысяч в год. Вы отрицаете выделенное?