Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Відсоток, який нараховується на залишок особистих коштів (від 1000 грн.) по картці «Авторська картка Gold MAX» складає 14 % річних. Тарифи: http://www.forward-bank.com/f/1/cards/a ... ld-MAX.pdf Якщо у відділенні Вам повідомили іншу інформацію, будь ласка, уточніть адресу відділення. Інформація буде направлена на підвищення якості обслуговування.
Відділення львівське, уточняти яке саме не буду, бо дівчата не винні. Вони теж бачать, що на сайті 14%, але у ГО, де вони спеціально уточняли по телефону, їм озвучили 12% -мовляв, ставки впали знову(!). Хоча на сайті банку все без змін. Тому тут радше треба просвіщати спеціалістів головного офісу Форварду, щоб розрізняли Авторську карту Голд і Авторську карту Голд МАХ (а я питався у дівчат на відділенні за МАХ карту, і вони саме за неї уточняли в головному офісі банку!), а не давати наганяй рядовим співробітникам, яких неправильно проінформували "зверху"
Nighthawk, спасибо за предоставленную информацию. Мы проверил, кто из сотрудников дезинформировал сотрудников отделения. Я еще раз уточнила актуальные тарифы у ответственных коллег, сообщаю Вам, что на сайте актуальные тарифы по «Авторська картка Gold MAX» и «Авторська картка Gold MAX РР ставка на остаток - 14 % годовых (от 1000 грн.)
Шановний Nighthawk. Ми хочемо розібратися в ситуації, тому просимо Вас направити на av-kudryashova@forward-bank.com адресу відділення, в якому Вам повідомили тарифи Авторської картки Голд МАХ та Ваші ПІБ.
mike64, добрый день. Если у Вас сегодня дата выплаты процентов по депозиту, то они уже начислены на счет карты, но отображены в Интернет-банке будут завтра после 12:00, после чего ими можно воспользоваться.
Support BForward написав:mike64, добрый день. Если у Вас сегодня дата выплаты процентов по депозиту, то они уже начислены на счет карты, но отображены в Интернет-банке будут завтра после 12:00, после чего ими можно воспользоваться.
А шо это значит в Вашем понимании: начислены, но пользоваться завтра? Это как здесь шоли:
Вот начислены седня, значит %% по карте уже капают завтра? Или если пользоваться ток с завтра, то и %% -- с послезавтра? Как?!