В ООН підрахували, у скільки обійшлися Росії анексія

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 142143144145146 ... 608>
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 12:06

detroytred написав:Посмотрите кто оппонирует к Волгарю, представляя ему в ответ конструктивные аргументы.
Среди них и будивельнык)), и много форумчан.
А наивный и претензии только ко мне... лихо))
1 Аргументація до СБУ чи модераторів- яскравий приклад позиції
Будівельник вважає що те що людина може зробити сама - вона повинна зробити сама
Дейтройту з компанією цілий час хтось заважає самостійно щось зробити і вони постійно апелюють до влади-СБУ чи ще когось
2 Опонуючи нижнєгородцю - Будівельник ведучи себе на грані фолу постійно наголошує- ти ворог,твоя інформація повинна сприйматись - як інформація від ворога
Дейтрота ж задовільнила казочка про засудження агресії і він дає можливість ворогу розповсюджувати його інформацію без інтендифікації що ця інформація від ворога.

ПС
З іншого боку , я радо послухаю інформацію від ворога про те на яких рахунках його верхівка збирає кошти , прізвища ігіловців і їх посадові оклади у гру педерації і так далі....
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2991 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 12:42

Будивельнык
Да мне побоку от кого информация.
На форуме происходит обмен мнениями в отношении информации (утверждений, мнений, идей и т.п.).

Обсуждается информация.

И такой формат ничем не мешает опровергать любые ошибки и глупости от кого угодно))
То есть критерий один - объективность.

Восприятие же информации по иным другим признакам (от национального и до генеральной линии) далеко от европейского.
Впрочем, дело вкуса.
Но не вижу оснований навязывать свои предпочтения кому-то. И тем более ещё и обвинять.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 12:48

detroytred написав:Да мне побоку от кого информация.
От на діях/враженнях/думках подібних пофігістів і базується успіхи гібридної війни педерації і втрати України ( в нашому варіанті) і світу в інших варіантах.

При цьому
Способів протистояння два
Перший - кожен на своєму місці створює перепону подібним гібридним діям за власний рахунок і власними силами ( це роблю я :oops: )
Другий - створюємо тотальний каральний орган+цензура ( за наш рахунок) який після знищення ворога-почне для оправдання свого власного існування - перетворювати у ворогів нас.

Таким чином
Моя позиція в подальшій перспективі допоможе вам і вашим дітям/внукам жити в демократичному суспільстві
У випадку перемоги вашої точки зору - будемо жити або в копії північної кореї , або в якійсь автономній республіці педерації
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 13:12

Первый написав:Не согласен.
Хочется ж лучшего. А тут такие «успехи « у соседей без языкового барьера.
Очень сильно это работает на представителей востока Украины и людей постарше.
Был тому много раз свидетелем.

Да сам таких знаю.
На этих уже ничто не повлияет.
Ни в одну сторону, ни в другую.
То есть ни потуги пропагандистов, ни потуги антипропагандистов))

Но тут-то вроде просто подавляющее количество людей, которые способны объективно воспринимать информацию и оценивать ситуацию.

Да и что немаловажно и нивелирует все потуги - это контраргументация.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 13:16

detroytred написав:Да и что немаловажно и нивелирует все потуги - это контраргументация.
Якщо вона правильно побудована.
А якщо брехло промосковське заявило що їх буде 155 (при реальному 144) , а нас буде 33 ( при реальному 43 ) - тобто отримало гандикап на своїй брехні в
155/144 х 43/33=1,4 рази.... , а Ви пробуєте боротись за якісь кілька відсотків в своїй контраргументації - то він виграв(хоча й збрехав) . а Ви програли(хоча ваша інформація і більш близька до істини)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 13:26

budivelnik написав:
  detroytred написав:Да мне побоку от кого информация.
От на діях/враженнях/думках подібних пофігістів і базується успіхи гібридної війни педерації і втрати України ( в нашому варіанті) і світу в інших варіантах.

Это глупое (ошибочное)) допущение, из которого сделаны потом ещё более глупые выводы.

Пофигизм на форуме к источникам информации, да ещё и при объективной оценке самой информации --- является базой успехов .... :lol:

Вот в таком ключе у Вас все претензии-обвинения.
Гиперутрирование до уровня абсолютной глупости.

Причины "успіхив гібридної війни педерації і втрати України ( в нашому варіанті) і світу в інших варіантах" -- совершенно иные.

З.Ы.

Другий - створюємо тотальний каральний орган+цензура ( за наш рахунок) який після знищення ворога-почне для оправдання свого власного існування - перетворювати у ворогів нас.

Таким чином
Моя позиція в подальшій перспективі допоможе вам і вашим дітям/внукам жити в демократичному суспільстві
У випадку перемоги вашої точки зору - будемо жити або в копії північної кореї , або в якійсь автономній республіці педерації

Какой тотальный каральный орган?)))
Есть модератор с правилами и Ваши вопли о враге и значении вреда.
Поэтому, если есть это самое значение вреда и выход за рамки правил, то модератор просто обязан выполнить свою функцию.
Также, как и СБУ и т.д.

Но они игнорируют Ваши вопли..
Почему?
потому что уже поступают по демократическим принципам.

То есть мои предложения к Вам были с позиции Вашей будивельной логики (видите значение вреда, то действуйте). Как минимум, попробуйте объяснить это своё виденье будивельное не мне, а модераторам и т.д.

Но Вы почему-то мне всю эту лабуду вдалбливаете.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 13:34

budivelnik написав:
  detroytred написав:Да и что немаловажно и нивелирует все потуги - это контраргументация.
Якщо вона правильно побудована.
А якщо брехло промосковське заявило що їх буде 155 (при реальному 144) , а нас буде 33 ( при реальному 43 ) - тобто отримало гандикап на своїй брехні в
155/144 х 43/33=1,4 рази.... , а Ви пробуєте боротись за якісь кілька відсотків в своїй контраргументації - то він виграв(хоча й збрехав) . а Ви програли(хоча ваша інформація і більш близька до істини)

Да я вообще не копаюсь в этой мелочи.
В кусочках картинки.
Они всегда у кого-то где-то лучше, где-то хуже. И часто значительно.

Я сразу показываю интегральный результат (что совершенно обязательно для данного случая), всю картинку --- рейтинги международных организаций.
Просто, доступно, объективно и обоснованно.

Нас-то здесь много.
То есть этим большинством побудувати правильно контраргументацию вполне возможно.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 13:34

detroytred написав:Но Вы почему-то мне всю эту лабуду вдалбливаете.
Я ніяк не міг зрозуміти - чому у нас військова авіація відсутня - але як тільки поспілкувався з треуголкіним - зрозумів - це звіздец.
І звіздец буде продовжуватись поки курсантам будуть викладати такі неадеквати з костильом в голові.

Єдина надія- що треуголкін викладач... цегли в льотному училищі, тоді ще шанси є.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 13:40

budivelnik
Что опять новое несуразное обвинение-претензия?

Уже за авиацию взялся)). Специалист))
Да ещё и с полным базарным диалектом перехода на личности.

Ну не смешите людей-то.
Я понимаю, что дна у генерации Ваших глупостей нет.
Но уж куда дальше-то?

Я ніяк не міг зрозуміти

с этого всегда начинайте, подходя к зеркалу и ..
Вы и до сих пор много чего не понимаете.
Ваши проблемы.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 28 жов, 2017 15:23

detroytred написав:Ваши проблемы.
Людина без проблем= овоч.
Людина яка вважає що у всіх проблеми- а в неї проблем немає - пацієнт холяви.
Людина яка не припускає що вона не права-мудельман.

Щоб Ви не відповіли - форумчани самостійно сформують свою думку про мене і про вас.
Приклад формування їх думки про вас - ви вже бачили на гілці ОРДЛО.

Думаєте тут думка змінилась?
А тепер всіх чекають пять двоабзацних повідомлення , а я так як там перестав писати про вас і армію . так і тут перестаю писати про вас як агента (хоча й не свідомого і не проплаченого) москалів.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 142143144145146 ... 608>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему